Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Økologisk chokolade fra eget risteri

Send den økologiske chokolade direkte til dig selv, eller send en overraskelse til én du har kær med en chokoladegave og en peronlig korthilsen. Vi giver fragten på alle ordrer over 249,-.

 

ATHLETES RAW BAR

I forbindelse med lanceringen af ATHLETES RAW BARs by Summerbird, får alle ordrer på athletesrawbar.com over 200 kr. et gratis smagskit med alle 5 smagsvarianter med (værdi 100 kr.).
ATHLETES RAW BAR er sunde økologiske raw bars, der giver energi til præstationer samt de vitaminer og mineraler, der er fundamentet for en sund krop og et sundt sind.

 

SE ATHLETES RAW BAR HER

Gaveæsker

Vores unikke gaveæsker byder på en verden af velsmag i form at f.eks. fyldte chokolader, vores ikoniske marcipan sommerfugle eller dragerede spanske mandler.

 

SHOP GAVEÆSKER HER

Amber

Amber er en gylden økologisk nyhed indenfor chokolade med et helt unikt smagsunivers af frugtnoter, sødme, en let bitterhed og cremet konsistens. Amber er baseret på det ultimative håndværk, innovation og en kompromisløs søgen efter de bedste råvarer.

 

SHOP AMBER-CHOKOLADE HER

Flødeboller

I 2002 satte vi nye standarter på det gastronomiske landkort. Vi revolutionerede flødebollen i både smag, udtryk, råvarens beskaffenhed, og ved kun at sælge dem helt frisklavet.

 

SHOP FLØDEBOLLER HER

Mandler og nødder

Vores økologiske mandler og hasselnødder er nøje udvalgt fra de bedste nøddeproducenter i henholdsvis Spanien og Italien. Nøddeproducenter, der værner om kvalitet, traditioner og værdier.

 

SHOP MANDLER & NØDDER HER

INSPIRATION

Bliv inspireret af sæsonens opskrifter