

Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
Ingredienser
200 g mørk chokolade - Guayas 71%
200 g kondenseret mælk
2 tsk. orangeblomst honning
1/2 appelsin, skallen heraf
Salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fudge
- Hak chokoladen fint og kom den i en skål med kondenseret mælk, orangeblomst honning, reven appelsinskal og salt.
- Sæt skålen over vandbad og smelt chokolade og honning ud i den kondenseret mælk under omrøring.
- Træk skålen fra varmen og rør herefter fudgen grundigt sammen.
- Kom den i en passende form, beklædt med bagepapir og stil den på køl natten over.
Servering
- Ved servering skæres den i passende tern og vendes evt. i en god kakaopulver.
Ingredienser
- Amazonas 61%
70 DKK - Amazonas 61%
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar