Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin

Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin

Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin

Ingredienser


200 g mørk chokolade - Guayas 71%

200 g kondenseret mælk

2 tsk. orangeblomst honning

1/2 appelsin, skallen heraf

salt

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Fudge af Guayas 71%

Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin

  • Hak chokoladen fint og kom den i en skål med kondenseret mælk, orangeblomst honning, reven appelsinskal og salt.
  • Sæt skålen over vandbad og smelt chokolade og honning ud i den kondenseret mælk under omrøring.
  • Træk skålen fra varmen og rør herefter fudgen grundigt sammen.
  • Kom den i en passende form, beklædt med bagepapir og stil den på køl natten over.
02

Servering

  • Ved servering skæres den i passende tern og vendes evt. i en god kakaopulver.
03

Ingredienser

Se andre opskrifter