

Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
Ingredienser
200 g mørk chokolade - Guayas 71%
200 g kondenseret mælk
2 tsk. orangeblomst honning
1/2 appelsin, skallen heraf
salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fudge af Guayas 71%
Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
- Hak chokoladen fint og kom den i en skål med kondenseret mælk, orangeblomst honning, reven appelsinskal og salt.
- Sæt skålen over vandbad og smelt chokolade og honning ud i den kondenseret mælk under omrøring.
- Træk skålen fra varmen og rør herefter fudgen grundigt sammen.
- Kom den i en passende form, beklædt med bagepapir og stil den på køl natten over.
Servering
- Ved servering skæres den i passende tern og vendes evt. i en god kakaopulver.
Ingredienser
Se andre opskrifter
Tiramisu med Amber Classic, blåbær & vanilje
Tiramisu med Amber Classic, blåbær & vanilje
Rabarbertærte
Tærte på Amazonas 61% med hvid chokolade, hyldeblomst panna cotta & hyldeblomstsyltede ra...