Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
Ingredienser
200 g mørk chokolade - Guayas 71%
200 g kondenseret mælk
2 tsk. orangeblomst honning
1/2 appelsin, skallen heraf
Salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fudge
- Hak chokoladen fint og kom den i en skål med kondenseret mælk, orangeblomst honning, reven appelsinskal og salt.
- Sæt skålen over vandbad og smelt chokolade og honning ud i den kondenseret mælk under omrøring.
- Træk skålen fra varmen og rør herefter fudgen grundigt sammen.
- Kom den i en passende form, beklædt med bagepapir og stil den på køl natten over.
Servering
- Ved servering skæres den i passende tern og vendes evt. i en god kakaopulver.
Ingredienser
- Amazonas 61%
74 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024
Brownie Amazonas 61 %
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin