Product added to basket

Gaveæsker til enhver lejlighed

Smukke gaveæsker

Gaveæsker til enhver lejlighed

Vi sender de smukkeste chokoladegaveæsker ud i hele landet. Vælg den helt rigtige gaveæske og vi leverer til den heldige modtager i løbet af 1-2 hverdage. Du har også mulighed for at vedlægge et smukt Summerbird kort med en personlig hilsen. 

Gaveæskerne passer til ethvert budget, er elegante og repræsenterer den allerbedste kvalitet. Vores gaveæsker indeholder økologisk fyldt chokolade, der alle gemmer på unikke smagsoplevelser.

Gaveæskerne fremstår elegante både som fødselsdagsgave, værtindegave eller til forkælelse af gæster. 

Læs mindre

Summerbird gaveæsker

Send gaveæsker med chokolade

Vil du gerne sende en sød hilsen til en, du holder af, så er chokolade altid en god måde at sige det på. Det er ikke altid nemt at købe gaver til andre, medmindre man har en veludført ønskeliste, men er det ikke tilfældet denne gang, så kan du her finde den perfekte gave. Hos Summerbird har vi løsningen til dig lige her – serveret i en flot chokoladeæske.

De fleste mennesker bliver glade for chokoladegaver, og dermed falder det som regel altid i god jord, når der kommer en levering med frisk chokolade til døren. Det er også altid en mulighed at sende en flot buket blomster, men blomster efterlader ikke smagsløgene i himlen, og derfor synes vi selvfølgelig, kvalitetschokolade er et bedre valg. En chokoladegave er altid en god ide, hvad end der skal fejres en fødselsdag, et jubilæum, gives en værtindegave eller værtsgave eller noget helt andet. Ved at sende chokolade, overrasker du modtageren helt uventet, og det er noget, der som regel altid sætter et stort smil på læberne.

 

Send chokoladeæsker fra Summerbird

Chokolade fra Summerbird er håndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har vi specialiseret os i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Siden vi valgte at blive 100% økologiske, er vores popularitet kun gået én vej, og det er vi meget stolte af. Vi kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

Her på siden kan du vælge i mellem adskillige chokoladeæsker, der indeholder de lækreste og mest smagfulde fyldte chokolader. Vælg en klassisk gaveæske med 9 eller 18 stk. chokolader, eller forkæl den heldige modtager med en petit four. Du kan også sende en sød gaveæske fyldt med chokolade, der er formet som den populære sommerfugl, som vores brand er opkaldt efter. Mulighederne er rigtig mange, men uanset hvilken du vælger, kan du roligt regne med, at der venter modtageren unikke smagsoplevelser i form af både lys, mørk, Amber eller hvid chokolade.

Vælg en chokoladegave, der glæder

Her på siden er der rig mulighed for at finde en chokoladegave, der spreder varme og glæde. Søger du noget andet end det, du finder lige her, eller ønsker du at tilføje lidt ekstra til gaven, så se også nærmere på alle vores mandler og nødder med chokolade. Her finder du mandler svøbt i alt lige fra hindbær og nougat til lakrids, kaffe og havsalt. Alt sammen selvfølgelig med et perfekt strejf af en intens og velsmagende chokolade. Derudover bør du heller ikke gå glip af vores chokoladebarer eller flødeboller. Begge dele kommer ligeledes i forskellige smagsnuancer, så du kan tilpasse det præcist efter den person, der skal modtage det. Vores chokolade bliver alt sammen leveret i den fineste indpakning, uanset om du vælger de populære gaveæsker eller andet her fra shoppen. Eksklusivitet er et nøgleord for os, og det gælder både, hvad angår smagen og udseendet på vores chokolader. Du kan derfor roligt regne med, at ikke kun indholdet, men også indpakningen matcher den høje kvalitet.

 

Send chokoladegaver nemt og hurtigt

Uanset hvem du ønsker at forkæle og overraske med lækker chokolade fra Summerbird, så er det nemt og hurtigt at gøre det herfra. Vi sender de smukkeste chokoladegaveæsker ud i hele landet med fri fragt på ordrer over 199 kr. Vælg den helt rigtige gaveæske og vi leverer til den heldige modtager i løbet af 1-2 hverdage. Du har også mulighed for at vedlægge et smukt Summerbird-kort med en personlig hilsen. Gaveæskerne passer til ethvert budget, er elegante og er af den allerbedste kvalitet. Vores gaveæsker indeholder økologisk fyldt chokolade, der alle gemmer på unikke smagsoplevelser.