Product added to basket

Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Ved besøg på summerbird.dk accepterer du nedenstående cookie- og persondatapolitik.

Når du bruger hjemmesiden, indsamler Summerbird oplysninger om dig. Dette sker enten ved at du selv afgiver oplysninger og ved brug af cookies. Summerbird respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager.

 

Cookies

Summerbird anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da de forudsætter, at webstedet kan huske, de valg du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Følg nedenstående link med vejledning til, hvordan du sletter cookies i din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Vejledning til hvordan du sletter cookies

Formål med cookies på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere på summerbird.dk samt give os oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Vi anvender cookies fra Google Analytics og Facebook.

Cookie typer på Summerbird.dk

Førsteparts cookies

Google Analytics - Benyttes til at udforme trafikmåling og statistikker for brugen af summerbird.dk med henblik på at forbedre brugeroplevelsen.

- Google AdWords
- Facebook
- Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk...

Google Network

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her >> http://minecookies.org/fravalg/
Persondata

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan godt tilgå summerbird.dk uden at fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig, levere nyheder og andre services til dig.

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du...

Tilmelder dig vores kundeklub
Du kan til enhver tid framelde dig vores kundeklub. Dine oplysninger opbevareres kun så længe du er tilmeldt.

Afgiver oplysninger i forbindelse med bestilling
For at du kan handle på summerbird.dk, har vi brug for oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne give dig den bedste service. Navn og adresse er nødvendige for, at du kan modtage den vare du har bestilt. E-mailadresse og telefonnummer er nødvendige for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, track and trace nummer samt for at vi kan kontakte dig i tilfælde af at du ikke er hjemme, når vi skal afleverer din vare.

Personoplysningerne registreres hos Summerbird A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Afgiver kortoplysninger i forbindelse med betaling på summerbird.dk
På summerbird.dk er der online betaling. Vi anvender kun dine betalingsoplysninger til at modtage betaling for den vare du har bestilt. Alle dine kortoplysninger slettes efter modtaget betaling. Summerbird samarbejder med en anerkendt partner til sikker håndtering af dine kontoplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Direktøren, kundeservice og webredaktøren for Summerbird A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på summerbird.dk er Administrationschef Lise-Lotte Tilsted.

Vi opbevarer eller transmittere ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem videregiver Summerbird personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på summerbird.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger og udvalgte, betroede tredjemænd, der benytter personoplysninger med henblik på at levere den vare eller service, som du har bestilt.

Summerbird videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Summerbird.
For at kunne videreudvikle og forbedre summerbird.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden.

Summerbird kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette.

Du accepterer ovenstående når du besøger og handler på summerbird.dk.

Som registreret hos Summerbird A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Summerbird A/S via e-mail salg@summerbird.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@summerbird.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klagen indgives her

 

 

Tilmeld dig vores kundeklub

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice på telf.: 63 71 02 04. Åbningstider: hverdage 08-15

Skriv til os på: salg@summerbird.dk.