top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
ØKOLOGI SEND MED KORTGRATIS LEVERINGHURTIG LEVERING: 1 TIL 2 HVERDAGE

Økologi hos Summerbird

ONLY NATURE'S INGREDIENTS

 
Vi kan med stolthed og glæde byde velkommen til et nyt unikt kapitel i vores historie. 
 
I 1986 tog vi kampen op mod chokolade, der på det tidspunkt var blevet reduceret til hyldeslik på grund af et for højt indhold af sukker, kunstige aromaer og dårligt kakaopulver. Vi garanterede med udsagnet ”Only nature’s ingredients”, skrevet på de første chokoladeæsker, at chokoladen var frigjort for e-numre og kunstige aromaer. I 2014, blev alle vores produkter økologiske. Vores grundtanker har i mange år været dybt forankret i økologi, men ikke alle råvarer har været økologiske, da de ikke har været tilgængelige. Det er de nu, og det har gjort det muligt for os at lancere et komplet økologisk produktsortiment. Det er vi meget stolte af. 
Kun det bedste fra naturen
Vores vision har hele tiden været, og er det stadig, at løfte chokolade op blandt gastronomiske sværvægtere som champagne, østers og Périgord-trøfler og derved sikre at chokolade er, præcis hvad det er – nemlig naturens mest sofistikerede produkt med de mest komplekse smagsnuancer. 

Det er med omtanke, omhu og passion for chokolade, at vi skaber produkterne ud fra det bedste naturen har at byde på. Chokolade skabt ud fra en kakaobønne, der kræver det helt rette terroir, den rette sort, den rette fermentering og rette tørring på plantagen. Den rette ristning, den rette forædling og de helt rette ingredienser at spille sammen med i det færdige resultat.

Summerbird – et bevidst valg om økologi
For fem år siden påbegyndte vi arbejdet med at gøre alle Summerbirds produkter økologiske. Det startede, da jeg for første gang smagte en økologisk hasselnød hos en økologisk bonde i Piemonte. En økologisk hasselnød, der var bedre end de bedste, som vi førhen købte fra det legendariske område. Bonden fortalte, at de havde et dogme om kun at dyrke deres hasselnødder 600 meter over havet. Det gav mere sol, mindre vand og dermed mere smag.
Kort tid efter begyndte dygtige mandelproducenter at konvertere til økologi, og der tegnede sig et billede. De dygtige landmænd tog skridtet videre og de gode økologiske råvarer blev tilgængelige. Det blev for alvor muligt at tale om ”Only nature’s ingredients”.”

Lanceringen af de økologiske produkter har krævet to års grundigt arbejde fra Thomas Herman, undertegnede og mange andre for at udvikle de helt rette smage - inspireret af naturen.
Det er dette store stykke arbejde, som nu gør, at vi nu kan opfylde vores vision om et komplet økologisk produktsortiment. Man kan sige at ringen nu er sluttet - med reference til vores chokoladeæsker tilbage i 1986. 

Naturens ingredienser, vores råvarer, henter vi direkte fra de allerdygtigste bønder i Spanien, Italien og Frankrig. Rå-chokoladen producerer vi selv, og vi arbejder kun med kakaobønner fra Mellemamerika og Madagaskar. Vi fortsætter med at finde naturens bedste og reneste råvarer, så vi derved kan garantere, at vi ikke går på kompromis med smagen i vores produkter.
 
Velkommen til Summerbird Organic.

De bedste hilsner

Mikael Grønlykke
Copyright © Summerbird A/S - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3