Product added to basket

 

Chokolade til erhverv

 

Forkæl dine medarbejdere eller kunder med en firmagave bestående af økologisk chokolade.
Der er gaveæsker i alle størrelser, og der kan sendes en personlig korthilsen med.
Fællesnævneren for chokoladen er den gode kvalitet baseret på gode økologiske råvarer samt godt håndværk.
Al vores chokolade er økologisk og produceret i Danmark.

 


  

Chokolade til dine medarbejdere


Glæd dine medarbejdere med en økologisk chokoladejulekalender, fyldt med julefavoritter fra Summerbird Organic.
Vedlæg en personlig korthilsen og få gaven sendt direkte hjem til dine medarbejdere.

Eksklusiv og nøje udvalgt

Årets julekalendere byder på en eksklusiv og nøje udvalgt sammensætning af økologiske chokoladestykker.

I Christmas Chiffoniere inderholder de 24 skuffer både økologiske klassikere, som vores ikoniske Pure Amande sommerfugle, og nøje udvalgte stykker af vores Amber chokolader, der har sit helt unikke smagsunivers.

 

SE VORES JULEPRODUKTER

 

 Den perfekte julegaveæske til dine medarbejdere

Christmas Collection indeholder et udvalg af vore favoritter. Stykkerne hylder både de genkendelige og traditionelle julesmage samt de nye og innovative.

Æsken byder på en verden af velsmag i form af marcipan, fyldte chokolader, dragerede hasselnødder og mandler samt ren mørk chokolade.

 Pris: 488 kr.

 

BESTIL CHRISTMAS COLLECTION

 

 

 

Ønsker du at sende til flere?

Nu kan du nemt sende chokolade hjem til alle medarbejderne i én ordre. I indkøbskurven trykker du på ”Send til flere”, hvor du nemt kan uploade et dokument med forsendelsesoplysningerne. Vi har også en detaljeret guide, som ses ved at klikke ”Se guide”. Vi giver fragten på alle forsendelser på en værdi over 249,-.

 

SE VORES JULESORTIMENT HER

 

Gaven til dine medarbejdere

Skal medarbejderne forkæles med en gave? Her er vores forslag til gaven, der er lavet af det bedste fra naturens skatkammer i smukke gaveæsker.

KØB GAVEÆSKER HER

 

 

Firmagaver

 Gaveæskerne fås i alle størrelser, og er alle fyldt med økologisk chokolade lavet i Danmark. Send gaven til medarbejdere, kunder eller forretningspartnere og få en personlig korthilsen med.

 
 

 

Chokolade til møder og receptioner

Server økologisk chokolade til møderne eller byd nyankomne og ventende gæster velkommen med chokolade i receptionen. Der er udvalgt en selektion af Summerbird-favoritter, der alle er pakket ind enkeltvis til formålet.

 

 

EAN-betaling

Ønskes EAN-betaling kontakt da vores salgsteam på salg@summerbird.dk eller alle hverdage mellem 08:00 - 16:00 (fredag til 15:00) på telefon: 63710204.

Firmagaver til kunder
Chokolade er den perfekte gave til mange forskellige anledninger. En gaveæske fyldt med chokolade skaber stor glæde hos modtageren, ikke mindst i professionelle sammenhænge. Økologisk kvalitetschokolade er den ideelle firmagave til kunder, fantastisk julegave til medarbejdere og den perfekte måde at tage godt imod besøgende på kontoret.

Hos Summerbird Organic kan du købe firmagaver til kunder – og vi har et stort udvalg af gaveæsker, som du kan forkæle medarbejdere og samarbejdspartnere med. Her på siden kan du se et udvalg af de muligheder, der er for gaveæsker fyldt til bristepunktet med økologisk chokolade. Vi har også et stort udvalg dragerede mandler og nødder med chokolade, som du kan have i tankerne.
Forkæl dine kunder med en gave der understreger, hvor meget de er værdsat. En firmagave til dine kunder med økologisk chokolade fra Summerbird udstråler både omtanke og sans for kvalitet. Indpakning og indhold går hånd i hånd, og der er ingen tvivl om, at sådan en gave vil blive husket og ikke mindst værdsat af dine kunder

Summerbird tilbyder firmagaver til kunder inden for forskellige prisklasser. Fællesnævneren er den gode kvalitet baseret på friske økologiske råvarer samt godt håndværk. Alt vores chokolade er økologisk og friskproduceret i Danmark. Kontakt os på tlf. 63 71 02 04 for yderligere information omkring vores firmagaver til kunder.