Product added to basket

Bestil firmajulegaver fra Summerbird

Bestil firmajulegaver fra Summerbird

Bestil årets firmajulegaver og forkæl medarbejdere og samarbejdspartnere med gaveæsker og økologisk chokolade.

Husk du kan tilføje en korthilsen samt sende direkte hjem til medarbejderen.

 

Julen nærmer sig, og de mange juletraditioner igangsættes i alle virksomheder.  Julefrokosten skal planlægges, og alle medarbejdere glæder sig til firmajulegaver. Firmajulegaverne er en oplagt måde at vise dine medarbejdere, at du værdsætter dem.

Hos Summerbird er vi eksperter i chokolade i alle dets afskygninger. Vi tilbyder uforglemmelige smagsoplevelser smukt pakket ind. De er resultatet af verdens bedste råvarer og spandevis craftsmanship. Chokolade fra Summerbird er økologisk chokolade fremstillet på kun de allerbedste råvarer og ingredienser. Al chokoladen er friskproduceret i Danmark, og vi pakker vores chokolade i smukke gaveæsker, der udstråler kvalitet og elegance ud over det sædvanlige.

Køb firmajulegaver

Hos Summerbird leverer vi med glæde firmajulegaver i form af chokolade til hele landet. Du kan derfor nemt forkæle dine medarbejdere med eksklusive gaveæsker, der indeholder økologisk chokolade som overgår alle forventninger. Vi går aldrig på kompromis med hverken smagen eller udseendet på vores chokolader.

Her på siden tilbyder vi firmajulegaver i form af vores klassiske Christmas Collection, hvor dine medarbejdere får en smuk rund æske fyldt med økologisk luksuschokolade. Her er både lys, mørk og hvid chokolade samt mandler og nødder, der er overtrukket med økologisk chokolade. Du kan også vælge den mest eksklusive løsning i form af vores Christmas Giftbox. Denne imponerende firmajulegave er fyldt med alt, hvad hjertet begærer af Summerbird-chokolade, og så bliver den leveret i en charmerende trækasse. Har du brug for firmajulegaver til dine ansatte i andre udformninger, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Her kan du se, hvad vi ellers tilbyder af særlige julespecialiteter.

Bestil hos os i dag

Bestil årets firmajulegaver og forkæl dine medarbejdere med gaveæsker og økologisk chokolade ud over det sædvanlige. Se vores udvalg af firmajulegaver herunder og bestil i dag – du vælger selv den ønskede forsendelsesdato. Ønskes der personlige kort, forsendelse til forskellige adresser eller har du andre spørgsmål, står Summerbirds kundeservice klar til at hjælpe på tlf. 63 71 02 04 hverdage kl. 8-16.