Product added to basket

Filosofi

Hos Summerbird Organic bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser.

Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer, til måden vi forarbejder dem på. 

 


 

Råvarer

 Hos Summerbird Organic er vi utrættelige i vores søgen efter at producere unikke oplevelser, baseret på håndværk og økologiske råvarer.

 

SE MERE HER

 

Kvalitet og innovation

Summerbird Organic er bygget på omhu og dedikation. I produktionen og processerne søger vi det ultimative, og vores passion udkommer i hvert enkelt af vores produkter.

 

SE MERE HER

 

Historie

Summerbird Organic blev grundlagt i 1986 af Grønlykke-familien. Summerbird Organic opstår da familien skal udvikle en småkage til en amerikansk forretningsforbindelse. Det skal dog vise sig, at være starten på noget stort. I dag er målet ikke længere jagten på buttercookies, men derimod det ultimative og fuldendte.

 

SE MERE HER

 

Bæredygtighed

Hos Summerbird Organic sætter vi en ære i at producere chokolade af høj kvalitet, med nogle af naturens allerfineste råvarer. Derfor sætter vi også en stor ære i, at gøre det på en ansvarlig måde med respekt for natur og mennesker. 

 

SE MERE HER