Product added to basket

Smagen

leg og chokoladepoesi

Smagen

Summerbird er søgen efter den helt rigtige gode smag. Den allerfineste. Og det starter med valget af den perfekte råvare. Og hvad er så det?

Det er den rene natur. Ingen diffus pakken ind og snørkleri. Alt det Summerbird smager af, er genkendeligt og rent i sit udtryk. Det er de smagsindtryk, vi søger. Og vi bliver ved med at udvikle og afdække alle nuancernes kringelkroge, indtil smagen står knivskarpt.

Det er vores metier, og vi øver os kontinuerligt. Mikael Grønlykke og Thomas Herman diskuterer og udfordrer hinanden i smageuniverser. Nogle gange er der tavshed blandt dem, og så ved de at der stadig er en vej at gå. Andre gange et samstemmende nik- Jo, der var den. Det ypperste.

Gennem mange års virke i gastronomiens verden, har vi trænet smagssansen. Vi skærper og udvikler den livet igennem. Og gennem årene kan vi mærke at også vore kunders smag ændrer sig mod modigere valg i retningen af bitterhed og dyb kraftig chokoladesmag i samspil med det søde. Det giver os en masse muligheder for at lege, udvikle og skabe ny chokoladepoesi. Smage som taler sanselighedens sprog. Nydelse, lidenskab og løsslupenhed der først kan få plads, når råvarer og kombinationer er helt rigtige.