Product added to basket

Firmagaver, møder eller receptioner

Nem og hurtig bestilling

Firmagaver, møder eller receptioner

Forkæl dine medarbejdere eller kunder med en firmagave der virkelig viser, hvor meget de er værdsat. En firmagave med økologisk chokolade fra Summerbird, udstråler omtanke og sans for kvalitet. Indpakning og indhold går hånd i hånd, og der er ingen tvivl om, at sådan en gave vil blive husket.

Summerbird tilbyder firmagaver inden for forskellige prisklasser. Fællesnævneren er den gode kvalitet baseret på gode økologiske råvarer samt godt håndværk. Alt vores chokolade  er økologisk og produceret i Danmark.

Chokoladegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere er populære. Vores smukke gaveæsker med økologisk chokolade signalerer kvalitet og omtanke. Send chokoladegaver til påske, jul, fødselsdage eller jubilæer. Når du bestiller i vores webshop, har du mulighed for at tilføje et personligt kort til modtageren. Firmagaven bliver personlig og nærværende. 

Det er ikke ligegyldigt, hvad der serveres til kunder og samarbejdspartnere, når de møder jer i receptionen eller i dialogen rundt om mødebordet. Summerbird chokolade er kvalitet fra inderst til yderst. Det er økologisk, dansk produceret og udstråler overskud og omtanke.  Chokoladen leveres indpakket stykvis med Summerbirds logo trykt på indpakningen. 

Læs mindre

Firmagaver til kunder

Chokolade er den perfekte gave til mange forskellige anledninger. En gaveæske fyldt med chokolade skaber stor glæde hos modtageren, ikke mindst i professionelle sammenhænge. Økologisk kvalitetschokolade er den ideelle firmagave til kunder, fantastisk julegave til medarbejdere og den perfekte måde at tage godt imod besøgende på kontoret.

Hos Summerbird Organic kan du købe firmagaver til kunder – og vi har et stort udvalg af gaveæsker, som du kan forkæle medarbejdere og samarbejdspartnere med. Her på siden kan du se et udvalg af de muligheder, der er for gaveæsker fyldt til bristepunktet med økologisk chokolade. Vi har også et stort udvalg dragerede mandler og nødder med chokolade, som du kan have i tankerne.

Forkæl dine kunder med en gave der understreger, hvor meget de er værdsat. En firmagave til dine kunder med økologisk chokolade fra Summerbird udstråler både omtanke og sans for kvalitet. Indpakning og indhold går hånd i hånd, og der er ingen tvivl om, at sådan en gave vil blive husket og ikke mindst værdsat af dine kunder

Summerbird tilbyder firmagaver til kunder inden for forskellige prisklasser. Fællesnævneren er den gode kvalitet baseret på friske økologiske råvarer samt godt håndværk. Alt vores chokolade er økologisk og friskproduceret i Danmark. Kontakt os på tlf. 63 71 02 04 for yderligere information omkring vores firmagaver til kunder.