Product added to basket

Flødeboller - Mini Classic & Season

Ikke på lager

Midlertidigt udsolgt 

 

Vores favorit flødeboller samlet i en æske.
Æsken indeholder:

Mini Classic består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på spanske mandler, toppet med en tæt skum tilsmagt med vanilje. Derefter er den overtrukket med mørk chokolade Peru 61 %. En lille bid af et svundet dansk stykke håndværk, blot i nye klæder.

Mini Spring flødebollen består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på valsende middelhavsmandler, herefter toppes den med en tæt skum tilsmagt med passion og mango. Afslutningsvis overtrækkes den med mørk chokolade 61 % og dekoreres med knust pistacie og granuleret rabarber

Mini Liquorice består af en marcipanbund tilsmagt med lakridssirup og granuleret rålakrids, toppet med en tæt skum tilsmagt med vanilje og lakridspulver. Derefter er den overtrukket med hvid chokolade og afslutningsvist drysset med granuleret rå lakrids.

Holdbarheden er 16 dage fra produktion og produceres frisk hver uge. Gaveæske med 6 stk. med tre smagsvarianter. 

Indhold: 100 g. — Se ingredienser

Vi laver flødeboller én gang om ugen og sender dem til dig samme dag, for de skal nemlig nydes friske. Derfor kan der forekomme længere leveringstid på dette produkt. Ved bestilling inden mandag kl. 12 afsendes de onsdag samme uge. Der kan være undtagelser i forbindelse med helligdage.

Hurtig levering

Hurtig levering

1-3 hverdage

Gratis hjemmelevering

Gratis hjemmelevering

Fri fragt på alle ordrer

Sikker betaling

Sikker betaling

VISA, MasterCard, MobilePay m.fl.

Økologi

Økologi

Kun det bedste fra naturen