Product added to basket


Julekollektion

Traditionelle vinterklassikere og nye smagsoplevelser – perfekte til sæsonens hyggelige stunder.

Find gaver til dine nærmeste, delevenlige varianter, og oplagte værtsgaver. 

 


JULEGAVEÆSKER

Vi har samlet vores julefavoritter i årets chokoladegaveæsker. Her er klassisk julehygge i form af sprøde dragerede mandler, fyldte chokolader og klassiske julespecialiteter. Vores chokoladegaveæsker er en hyldest til julens varme og nærvær. Forkæl familien eller send en chokoladegaveæske til en du holder af og få en personlig korthilsen vedlagt gaven.

JULESPECIALITETER

I Summerbird Organic hylder vi juletiden, samværet og julehyggen med vores ikoniske julespecialiteter. Hvad end du er på udkig efter årets mandelgave eller blot lidt ekstra hygge til julebordet kan vores julespecialiteter skabe glæde hos både store og små. Giv en gave eller nyd specialiteterne sammen med mennesker, du holder af.

 

WINTER WONDERLAND

 

 

Mandler og Nødder

Vores økologiske mandler og hasselnødder er nøje udvalgt fra de bedste nøddeproducenter i henholdsvis Spanien og Italien. Nøddeproducenter, der værner om kvalitet, traditioner og værdier. Vores dragerede mandler og hasselnødder er let ristede, så de bliver aromatiske samt får dybde og konsistens. Nyd de eksklusive mandler og hasselnødder – alene i en stille stund, eller sammen med dem, du holder allermest af.

Handcrafted Bars

De eksklusive chokoladebarer er håndlavede og består kun af de bedste råvarer. Hver enkel bar er forsigtig tilsmagt og herefter dekoreret rundhåndet med perfekte smagskombinationer kendt fra andre dele af vores produktunivers. Handcrafted bars er en oplevelse for alle, som sætter pris på stor smag, tekstur og håndværk. 

Marcipan og Nougat

De traditionelle juleklassikere marcipan og nougat findes her i en kompromisløs udgave hvor kun de bedste råvarer indgår. Vores marcipan er lavet på valsede økologiske spanske mandler, sukker og intet andet og nougaten har et stort indhold af hasselnødder og mørk chokolade 70%. Nyd dem i deres rene form eller brug dem i bagværk og desserter eller til hjemmelavet konfekt.

JULEKALENDERE

Vores efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er altid fyldt til bristepunktet med frisk økologisk chokolade. De mange smagsoplevelser, du finder bag hver låge, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer. Forkæl dig selv eller en du holder af, med årets økologiske chokoladejulekalendere. Få den afsendt allerede i dag, eller bestem selv afsendelsesdatoen.