Product added to basket

JULEKALENDER

Summerbird Organic

JULEKALENDER

Forkæl dig selv eller en du holder af, med årets økologiske chokoladejulekalendere. Få den afsendt allerede i dag, eller bestem selv afsendelsesdatoen.

Vores julekalendere er desværre udsolgt for i år


 

 


 

Summerbird chokolade julekalender
Vores efterhånden traditionsrige chokolade-julekalendere er altid fyldt til bristepunktet med frisk økologisk chokolade. De mange smagsoplevelser, du finder bag hver låg, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer og masser af savoir-faire og knowhow.

Vores julekalenderes design varierer fra år til år og er ofte inspireret af deres indhold samt af Summerbirds store design-tradition. Sølvmotivet med delikate blomster, som du finder på alle årets voksenjulekalendere, er inspireret af det ikoniske tapet, som dekorerer vores Chocolaterier.

I år kan du igen finde den populære Summerbird-julekander i fire forskellige udgaver: den ikoniske Chiffoniere, vores store Voksenjulekalender, lille Voksenjulekalender samt vores Børnejulekalender med fristelser til de mindste.

Summerbirds efterhånden ikoniske Chiffoniere er en julekalender til alle chokolade-entusiaster, der samtidig sætter pris på unikt design. Julekalenderen er designet i samme ånd som det franske rokokomøbel af samme navn. Bag hver skuffe gemmer der sig to stykker chokolade, som du kan nyde alle dage op til juleaften i december.

Chiffonieren er en hyldest til den gode chokolade. I Chiffonieren er der 10 forskellige smagsoplevelser, der tager udgangspunkt i vores klassikere såvel som i julens traditionelle smage. Chiffonieren er en chokoladekalender, hvori du vil møde vores rene mini-chokoladebarer, klassiske Pure Amande, Praliné og Amber-sommerfugle samt mange af vores populære trøfler. Husk, at der i hver skuffe af Chiffonieren er to stykker chokolade!

Vores populære Voksenjulekalender har ligeledes to stykker frisk økologisk chokolade bag hver låge. Det samme smukke sølvmønster med delikate blomster dekorerer også denne chokolade-julekalender, der i modsætning til Chiffonieren har et mere klassisk julekalender-design. Samme smukke design er at finde i vores lille Voksenjulekalender – blot i en mindre udgave. Denne chokolade-julekalender er til alle dem, der kan nøjes med et enkelt stykke økologisk chokolade hver dag
I årets to Voksenjulekalendere finder du 12 forskellige smagsoplevelser. Nøje udvalgte Summerbird-favoritter fra vores standardsortiment spiller harmonisk sammen med sæsonens mest eksklusive chokoladenyheder. I de to chokoladekalendere vil du møde syv af vores ni Collection-stykker. Oplev smage som lakrids, praliné, mint, Læsø-salt eller orangeblomst, samt et udpluk af vores populære klassiske chokoladebarer.

Til de mindste har vi igen i år udviklet Summerbirds farverige Børnejulekalender. En julekalender til de mindste i familien, som ikke bør snydes for en fantastisk økologisk chokoladeoplevelse. Det flotte design på årets Børnejulekalender er et smukt vinterlandskab med intense farver og skinnende sølv. Bag hver låge gemmer der sig 1-2 stykker eksklusiv chokolade, nøje udvalgt til de mindste.

I Summerbirds Børnejulekalender finder du i alt otte chokoladevarianter, der gemmer sig bag hver låge. Amber-chokolade i flere former, mælkechokolade, og mørk chokolade - formet som juletræ med marcipan og kokos, eller sæsonens populære landgris med marcipan, er at finde i vores Børnejulekalender.

Hos Summerbird bestræber vi os efter at skabe unikke smagsoplevelser af den højeste kvalitet. Vores julekalendere og årlige julekollektion er resultatet af mange års erfaring og kompromisløs, passioneret produktudvikling.

Vores chokolade er altid økologisk og lavet på de bedste råvarer og ved hjælp af chocolatiers med spandevis savoir-faire og craftsmanship. Når man kombinerer de bedste, mest velsmagende ingredienser med passionerede produktudviklere, kan resultatet kun blive, hvad det er: gennemførte, fuldkomne og unikke produkter.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en økologisk julekalender fra Summerbird. Køb Summerbird-julekalendere online, i alle vores Chocolaterier samt hos Summerbird-forhandlere.