Product added to basket

Julens Gaveæsker

Send en gaveæske inkl. kort

Julens Gaveæsker

Julens gaveæsker fra Summerbird er elegante, enkle og uovertruffen i deres indhold af frisk julechokolade. Vores julechokolade har smag af ristede mandler, syltede appelsiner, kirsebær, nougat, tranebær, marcipan, vanilje og intens mørk chokolade.

Du finder vores gaveæsker i forskellige størrelser og udtryk. Summerbids jul byder i år på en helt ny gaveæske med vores mest populære julechokolade. Gaveæsken hedder "Winter Specialities - Cut & Share", og byder på frisk marcipanbrød lavet på spanske mandler og overtrukket med et tykt lag af Summerbirds mørke chokolade. I gaveæsken finder du også Nougatbrød, dragerede julemandler og fyldte chokolader. Gaveæsken er en flot julegave og perfekt at dele.   

Leder du efter en adventsgave er byder vores "Christmas Giftbag" på fire særligt udvalgte julespecialiteter. Vores ikoniske sommerfugle i en vinterudgave, hvor frisk mørk chokolade omfavner en masse af syltede appelsiner og ristede spanske mandler. Summerbirds vinterbar der består af mørk chokolade pyntet med orange, ristede mandler, tranebær og pistacie. Herudover finder du de smagfulde klassiske marcipanhjerter og en pose med sprøde mandler drageret med nougat, vanilje, mørk chokolade og kirsebær.

Ingen produkter blev fundet