Product added to basket

Fra bønne til bar

KUNST ER EN BESTRÆBELSE AF EN MEGET HØJ KVALITET

Fra bønne til bar

At riste kakaobønner og forarbejde dem til færdig råchokolade er et unikt håndværk.

Det kræver mange forudsætninger.

Forsimplet sagt, så går den dygtige møbelsnedker ikke til trælasten og henter egetræ til sin unika Finn Juhl stol. At lave god chokolade er en lang omstændig og kompleks vej at gå. Det kræver så utoligt meget.

Det hele starter i regnskoven, hvor vi finder det rette terroir og den rette sort, der giver stor smag. Fermentering, som er gæringsprocessen der udvikler smag, og den efterfølgende tørringsproces er også altafgørende for det perfekte slut resultat.
Herefter er vi klar til modtage bønnerne i sække. Ristningen kan begynde. Udstyr og knowhow er et must. Efter ristning concheres der, det vil sige at der iltes og valses ned til 20 my. Herefter tilsættes god vanilje og rørsukker, som igen skal være af topkvalitet .

Under hele forløbet skal alle faktorer være perfekte. Blot en enkelt svaghed undervejs, vil afsløres i den endelige chokolade. Her er brug for knowhow. Øjne, næse, øre, mund -ja alle ens sanser er i spil.

Det er dét, man kalder håndværk. Det som er vores kald, og det har det været fra day one.

Tilmeld dig vores kundeklub

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice på telf.: 63 71 02 04. Åbningstider: hverdage 08-15

Skriv til os på: salg@summerbird.dk.