Product added to basket

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Officielle regler for Summerbirds kundeklub-konkurrence – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. Arrangør

Summerbird Organic
Mandel alleen 6
5610 Assens
Danmark

2. Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook.

3. Hvordan deltager du?

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig kundeklubben – Modtager du allerede nyhedsbrev, så deltager du ved at opdatere dine oplysninger på min side klik her.

4. Vindere

Vi tækker en vinder d. 31. oktober 2019. Vinderen kontaktes direkte på telefon eller e-mail.
Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning. Vinderen kontaktes op til to gange, og hvis der ikke svares inden for 7 dage efter andet kontaktforsøg, trækkes en ny vinder. Summerbird Organic forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på Summerbird Organics Facebook-side og Instagram-profil.

5. Præmie

En tre dages sørejse på vores skib ”Havet” for 12 personer, med egen Michelin-kok ombord samt kaptajn og besætning. Værdien er 250.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

6. Håndtering af personoplysninger

Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

7. Ansvar og rettigheder

Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:


● Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Facebook.
● Sumerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.


Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.