Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Konkurrencebetingelser

"Fang Amber sommerfuglen"

 

Konkurrencebetingelser

Officielle regler for Summerbirds Heartland flødebolle-konkurrence "Fang Amber sommerfuglen" – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

 

  1. Arrangør

Summerbird Organic

Mandel alleen 6

5610 Assens

Danmark

 

  1. Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook eller andre end os.

 

  1. Hvordan deltager du?

Du deltager ved at købe en æske af vores Limited Edition Heartland Grand Cru.

 

  1. Hvordan vinder du?

Der vil blive kåret 10 vindere. Vinderne vil være modtagerne af én af de 10 æsker hvori der på den ene af flødebollerne er en Amber sommerfugl, i stedet for den hvide sommerfugl. Der vil ligeledes være et kort i æsken, med en unik gavekode der skal oplyses til [email protected] Vinderen har indtil 1. August 2021 til at kontakte os.

 

  1. Præmie

Valgfri chokoladegave til en værdi af 1.000 dkr. Chokoladen vælger vinderen selv. 

 

  1. Håndtering af personoplysninger

Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

 

  1. Ansvar og rettigheder

Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Facebook.
  • Sumerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

 

 

Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.