Product added to basket

Konkurrencebetingelser online julekalender

Konkurrencebetingelser online julekalender

Officielle regler for Summerbirds Onlinejulekalender-konkurrencer, både på Facebook og Instagram – ved deltagelse i konkurrence accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. Arrangør
Summerbird Organic
Mandel alleen 6
5610 Assens
Danmark

2. Hvem må deltage?
For at deltage i konkurrencen vil samtykke fra vinderens forældre eller værge blive påkrævet hvis under 18 år. Vinderen skal have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencerne. Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook, Instagram eller andre.

3. Hvordan deltager du?
Du deltager i konkurrencerne ved at opfylde betingelserne, som beskrives på de individuelle opslag på Facebook og Instagram. Antallet af vindere ved konkurrencerne varierer. Alle præmierne, bortset fra den, den 24. december 2019 vil der være vinder på både på Facebook og på Instagram.

4. Vindere
Vindere bliver kontaktet direkte på det medie, hvor der er deltaget.
Vindere findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere. De nødvendige oplysninger vil fremgå af de enkelte opslag. Vindere har 7 dage til at svare i, ellers frafalder præmien.

5. Præmier
Alle præmier består af Summerbird-produkter og event. Præmier kan ikke ombyttes til andet.

6. Håndtering af personoplysninger
Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

7. Ansvar og rettigheder
Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere konkurrencedeltagere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:
● Direkte, indirekte eller utilsigtet tab.
● Sumerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.