Middag på det historiske skib ”Havet”
Vi fejrer Amber Season ombord på vores historiske galease ”Havet” med middag og Summerbird-kavalkade
Kom ombord på vores historiske skib, ”Havet” og nyd en middag sammensat af Michelin-kok Thomas Herman, Summerbirds grundlægger Mikael Grønlykke og COO Morten Larsen, efterfulgt af en fortælling om Summerbird Organic. Aftenens højdepunkt – Summerbird Kavalkaden – er en hyldest til Summerbirds chokoladeoplevelser, og ikke mindst til sæsonens favorit: Amber-chokoladen.
Vores historiske galease, ”Havet” besøger Aalborg, Århus, Svendborg og København og hver lokation byder på en hyggelig stund i gastronomiens, og ikke mindst chokoladens navn.




MENU “HAVET”
SNACKS
Champagne CUVÉE FALDSLED KRO
Amber “Dragée” Special Edition
HOVEDRET
Coq au riesling på “næsten klassisk vis”
Sæsonens svampe, syltede bøgehatte & estragon
Salat af hø-bagt knoldselleri,
Piemonte hasselnødder, urter & trøfler
Bitter salat af rød endivie,
Syltede rødløg, soltørrede kirsebær & rød syre
Behørigt tilbehør
Bondebrød med kakao & unika smør
VIN
GRAUBURGUNDER TROCKEN CALIT
2018 - Weingut Gies - Düppel
SPÄTBURGUNDER
2017 - Weingut Fritz Wassmer
DESSERT
SUMMERBIRD KAVALKADE
Alt det bedste fra Mandel Alléen & andre søde sager
VIN
BRACHETTO BIRBET
2018 - Pelassa


Køb billet til arrangementet
Datoer
Aalborg - Fredag d. 13. september 2019
Aalborg - Lørdag d. 14. september 2019
Aarhus - Fredag d. 20. september 2019
Aarhus - Lørdag d. 21. september 2019
Svendborg - Fredag d. 27. september 2019
København - Fredag d. 4. oktober 2019
København - Lørdag d. 5. oktober 2019