Product added to basket

Middag på det historiske skib ”Havet”

Middag på det historiske skib ”Havet”

Vi fejrer Amber Season ombord på vores historiske galease ”Havet” med middag og Summerbird-kavalkade

Kom ombord på vores historiske skib, ”Havet” og nyd en middag sammensat af Michelin-kok Thomas Herman, Summerbirds grundlægger Mikael Grønlykke og COO Morten Larsen, efterfulgt af en fortælling om Summerbird Organic. Aftenens højdepunkt – Summerbird Kavalkaden – er en hyldest til Summerbirds chokoladeoplevelser, og ikke mindst til sæsonens favorit: Amber-chokoladen.


Vores historiske galease, ”Havet” besøger Aalborg, Århus, Svendborg og København og hver lokation byder på en hyggelig stund i gastronomiens, og ikke mindst chokoladens navn.

MENU “HAVET”

SNACKS

Champagne CUVÉE FALDSLED KRO 
Amber “Dragée” Special Edition  

HOVEDRET 

Coq au riesling på “næsten klassisk vis”
 Sæsonens svampe, syltede bøgehatte & estragon

Salat af hø-bagt knoldselleri, 
Piemonte hasselnødder, urter & trøfler

Bitter salat af rød endivie, 
Syltede rødløg, soltørrede kirsebær & rød syre

Behørigt tilbehør 
Bondebrød med kakao & unika smør  

VIN

GRAUBURGUNDER TROCKEN CALIT
2018 - Weingut Gies - Düppel

SPÄTBURGUNDER 
2017 - Weingut Fritz Wassmer

DESSERT

SUMMERBIRD KAVALKADE 
Alt det bedste fra Mandel Alléen & andre søde sager  

VIN

BRACHETTO BIRBET
2018 - Pelassa

 

Køb billet til arrangementet

 

 

 

Datoer

Aalborg - Fredag d. 13. september 2019

Aalborg - Lørdag d. 14. september 2019

Aarhus - Fredag d. 20. september 2019

Aarhus - Lørdag d. 21. september 2019

Svendborg - Fredag d. 27. september 2019

København - Fredag d. 4. oktober 2019

København - Lørdag d. 5. oktober 2019