Product added to basket

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

 

Spis Amber-dessertmiddag med Summerbird

Igen i år vil du have mulighed for at deltage i en af vores populære dessertmiddage. Alle vores Chocolaterier byder i efterårsferien indenfor til en hyggelig stund i Amber-chokoladens navn.

Dessertmiddagens menu er sammensat af Thomas Herman og Mikael Grønlykke med udgangspunkt i Summerbirds produkter og den unikke Amber-chokolade. Glæd dig til en intim stund med søde dessertoplevelser og spændende chokoladeforedrag.   

Amber-dessertmiddag bliver afholdt fra mandag til lørdag i uge 42.


Sparkling Summerbird

Sparkling, Amber-chokolade, Barii kaviar, Piemonte Dragée &
ristede Piemonte-hasselnødder

Amber-coconut iscreme
Amber-coconut ice cream & Piemonte hasselnøddekrokant

“Nøddebrud” 
Amber-chokolade, gianduja, blåbær & rød syre

Amberfrappé
Amber-coconut ice cream, Amber-chokolade, mocca & knust is

Mini Piemonte flødebolle
Hasselnøddemarcipan, brombærskum & Amber-chokolade 

Chokolade iscreme 
Chocolate ice cream, hasselnøddepasta & knuste Amber hasselnødder 

Passionssorbet
Passionsfrugtsorbet & citronmelisse

Køb billet

Herunder kan du finde et Chocolaterie nær dig og få nærmere oplysninger om tidspunkt, pris og tilmelding.