Product added to basket

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

 

 

 

Igen i år vil du have mulighed for at deltage i en af vores populære dessertmiddage. Alle vores Chocolaterier byder i efterårsferien indenfor til en hyggelig stund i Amber-chokoladens navn.

Dessertmiddagens menu er sammensat af Thomas Herman og Mikael Grønlykke med udgangspunkt i Summerbirds produkter og den unikke Amber-chokolade. Glæd dig til en intim aften med søde dessertoplevelser og spændende chokoladeforedrag.   

Amber-dessertmiddag bliver afholdt fra mandag til lørdag i uge 42.

Sparkling Summerbird
Amber “Dragée” Special Edition

SUMMERBIRD Amber – coconut is
Kaviar fra Rossini

“Nøddebrud”
Gianduja, brombær & rød syre

Amber frappé
Amber, mocca & knust is

Mini Piemonte flødebolle
Hasselnøddemarcipan, brombær & Amber-chokolade

SUMMERBIRD Chokoladeis,
Saltede hasselnødder, karamel & knust Amber-chokolade

SUMMERBIRD Passions sorbet
Citronmelisse

Herunder kan du finde et chocolaterie nær dig og få nærmere oplysninger om tidspunkt, pris og tilmelding.