Product added to basket

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

Amber-dessertmiddag i vores Chocolaterier

 

Spis Amber-dessertmiddag med Summerbird

Igen i år vil du have mulighed for at deltage i en af vores populære dessertmiddage. Alle vores Chocolaterier byder i efterårsferien indenfor til en hyggelig stund i Amber-chokoladens navn.

Dessertmiddagens menu er sammensat af Thomas Herman og Mikael Grønlykke med udgangspunkt i Summerbirds produkter og den unikke Amber-chokolade. Glæd dig til en intim stund med søde dessertoplevelser og spændende chokoladeforedrag.   

Amber-dessertmiddag bliver afholdt fra mandag til lørdag i uge 42.

Object reference not set to an instance of an object.

Object reference not set to an instance of an object.

Object reference not set to an instance of an object.

Object reference not set to an instance of an object.


Sparkling Summerbird

Sparkling, Amber-chokolade, Barii kaviar, Piemonte Dragée &
ristede Piemonte-hasselnødder

Amber-coconut iscreme
Amber-coconut ice cream & Piemonte hasselnøddekrokant

“Nøddebrud” 
Amber-chokolade, gianduja, blåbær & rød syre

Amberfrappé
Amber-coconut ice cream, Amber-chokolade, mocca & knust is

Mini Piemonte flødebolle
Hasselnøddemarcipan, brombærskum & Amber-chokolade 

Chokolade iscreme 
Chocolate ice cream, hasselnøddepasta & knuste Amber hasselnødder 

Passionssorbet
Passionsfrugtsorbet & citronmelisse

Object reference not set to an instance of an object.

Object reference not set to an instance of an object.

Køb billet

Herunder kan du finde et Chocolaterie nær dig og få nærmere oplysninger om tidspunkt, pris og tilmelding.