Product added to basket

Fredagssmagninger – smagsoplevelser i dit Chocolaterie

Fredagssmagninger – smagsoplevelser i dit Chocolaterie

 

Vi fejrer, at vores karamelliserede hvide chokolade, Amber, har vundet guldmedalje til årets ”International Chocolate Awards” – og vi glæder os til at dele den prisvindende smagsoplevelse med dig.

Vi har udvalgt en række af vores mest populære Amber-produkter, og glæder os til at byde dig velkommen i alle vores Chocolaterier til en Amber-smagsoplevelse.

Smagningerne vil foregå i alle vores Chocolaterier fredag den 6. september, fredag den 20. september og fredag den 4. oktober. Find dit nærmeste Chocolaterie her >>

Fredag den 20. september – Amber Giftbag

Vi byder efteråret velkommen med en smuk og eksklusiv gavepose, med to af vores mest succesfulde Amber-varianter, samt en helt ny Amber Collection, “special edition” æske med ni stykker fyldte chokolader i tre varianter, hvor Amber- chokolade er i højsæde.

Fredag den 20. september vil du have mulighed for at smage Amber Croquant, Amber hasselnød og Amber Fleur d’Orange i alle vores Chocolaterier.

Fredag den 4. oktober – Mini Sæsonflødebolle Piemonte

Hasselnødder høstet i Piemonte i Norditalien regnes for et være blandt verdens bedste. Vi byder efteråret velkommen med en flødebolle, hvori bunden består af hasselnøddemarcipan, og den luftige skum er let parfumeret med brombær. Herefter er den overtrukket med vores prisvindende Amber-chokolade og afslutningsvis drysset med brombær.  

Der vil blive uddelt smagsprøver på vores Piemonte-flødebolle fredag den 4. oktober i alle vores Chocolaterier.