Product added to basket

 

 

Smagning – fra bønne til bar

 


 

Bean to bar

Kom forbi dit nærmeste Chocolaterie og smag grundstenen i Summerbird Organic – nemlig kakaobønnen. Til dette arrangement har du mulighed for at følge chokoladens vej fra frisk kakaofrugt til færdig bar.

- Smagningen foregår fredag d. 24/1 og 31/1 i tidsrummet 14-18
- Smagningen er uden omkostninger
- Du har mulighed for at deltage i alle Chocolaterier

 

FIND NÆRMESTE CHOCOLATERIE HER


Råvareshop

Vi er hos Summerbird meget stolte af vores råvarer, og vi bruger udelukkende det bedste fra naturens spisekammer. Derfor kan man som en del af Summerbird-klubben købe et udvalg af vores mest essentielle økologiske råvarer, der bruges i vores hverdag. Råvarer der egner sig perfekt til desserter, i bagværk, konfekture, eller kan nydes i deres helt rene og naturlige form.

 

KØB VORES RÅVARER HER

Season of heroes

I januar hylder vi nogle af de helte, der gør det muligt at fremstille vores produkter - vores dygtige kakaobønneleverandør i Ecuador og dygtige medarbejdere i Assens. At forarbejde kakaobønner og riste dem til færdig chokolade er et unikt håndværk.

Det hele starter midt i Ecuadors regnskov i omgivelser, der bobler med liv. Vores dygtige kakaoeksperter applicerer viden gået i arv fra generation til generation, sørger for den helt rigtige fermentering af bønnerne. Denne gæringsproces udvikler smag, og den efterfølgende tørringsproces er også altafgørende for det perfekte slutresultat.
Herefter modtager vi bønnerne på Summerbirds fabrik i Assens, hvor de med omhu og ekspertise bliver ristet, knust og tranformeret til unikke chokoladeoplevelser.