Product added to basket

Vind en uforglemmelig sørejse (værdi 250.000 kr)

 


 

Som medlem af Summerbird-klubben har du mulighed for at vinde en uforglemmelig sørejse for 12 personer i det Sydfynske øhav med egen kaptajn og Michelin-kok ombord.

Du deltager i konkurrencen ved at blive medlem af Summerbird-klubben. Modtager du allerede nyhedsbrev, så deltager du ved at opdatere dine oplysninger på "min side" klik her.

 

 

En unik oplevelse i det Sydfynske øhav

Forestil dig tre dage i det Sydfynske øhav med gode venner og familie på vores unikke sejlskib, ”Havet”. I har skibet for jer selv bortset fra besætning og Michelin-kok, Thomas Herman, som vil sørge for en perlerække af gastronomiske oplevelser under hele sørejsen.

Vi fejrer, at Summerbirds Amber-chokolade igen har vundet guldmedalje ved ”International Chocolate Awards”, så der er garanti for Amber-chokolade.

Skibet er historisk af oprindelse og eksklusivt i indretning med seks tomands-kahytter, hver med eget badeværelse. Det Sydfynske øhav er unikt, og jeres tur bliver uforglemmelig.

 

Sørejsens detaljer

Fredag

Kl.16.00: Skipper byder i Assens havn velkommen på ”Det gode skib Havet”– en betydningsfuld del af Danmarks maritime kulturarv. Kun 11 af de store, gamle bevaringsværdige fragtskibe sejler stadig, og blandt dem er Havet det næststørste.

Vi sætter kursen mod Årø i det sønderjyske. Her besøger vi Årø Vingårds marker og afslutter besøget med en vinsmagning akkompagneret af god mad fra Thomas Herman.

 

 

Lørdag

Vi begynder dagen med en brunch ombord på ”Havet” og ny kurs er sat mod Ærø, der betegnes som ”a standout” af journalisten Victoria Lewis fra amerikanske Vogue.

Vi ankommer til Ærøskøbing ved middagstid, hvor Thomas Herman vil servere frokost på agterdækket. Herefter bliver der god tid til at udforske den smukke by.

Kl. 16.00: Vi mødes igen på skibet og nyder afternoon tea med friske kager og Summerbird chokolader.

Lørdag aften sørger Thomas Herman for en unik gastronomisk oplevelse.

 

Søndag

Kursen sættes mod Drejø imens I nyder brunch ombord. Ved middagstid ankommer vi til Drejø havn, hvor Thomas Herman serverer frokost. 
På Drejø vil I mærke den unikke ø-stemning, der kommer af stilhed, flot natur og frisk havluft.

Kl. 15.00: Vi sejler mod sidste destination: Faaborg. Herfra sørger vi for I bliver fragtet sikkert retur til Assens.

 

   

Praktisk info:

  • Tidspunkt for sørejsen i juni måned 2020 aftales nærmere med vinderen
  • Skibet har professionel besætning på 2-3 mand
  • Der er 6 dobbeltkahytter med eget badeværelse
  • Se vores konkurrencebetingelser