Product added to basket

Påskearrangement for børn

 


 

Tag dine børn eller børnebørn med til et hyggeligt arrangement i påsken hvor de har mulighed for at dekorere fire påskeæg. Påskeæggene der dekoreres er Valencia, et chokoladepåskeæg med marcipan, og vores nye æg Citrus, med chokolade og marcipan med citrusfrugter.Dekorer dine egne Summerbird påskeæg

Påsketraditionerne er utallige, men påskeæggene kan vi ikke komme udenom. Der findes ikke noget hyggeligere end at dekorere æg med de mindste.

Tag dine børn eller børnebørn med til Summerbird-event, og giv dem mulighed for at dekorere 4 økologiske chokoladepåskeæg med smeltet chokolade, små chokoladesommerfugle og hindbær- og rabarberdrys.

Vi sætter borde op i vores Chocolaterie i Bruuns Galleri og i Kong Hans salen i Magasin Du Nord, hvor børnene får lov til at udfolde deres kreative evner. Der vil selvfølgelig blive serveret varm chokolade og Summerbird-chokolade til både børn og voksne.

 

KØB BILLET HER
Praktisk info

  • Arrangementet koster 100 kr. pr. deltagende barn (OBS! begrænset antal billetter)
  • Afholdes i vores Chocolaterie i Bruuns Galleri, Århus, den 28. marts og i Kong Hans Salen i Magasin Du Nord på Kongens Nytorv, København, den 4. april. Tidspunktet vil være kl. 10, 12 og 14.
  • Børnene får udleveret fire chokoladepåskeæg, Valencia og Citrus, som de kan male på. Herefter pakkes æggene ned og kan nydes derhjemme.
  • Der vil serveres både varm chokolade for børn og voksne samt smagsprøver på nyheder fra vores påskesortiment.