Product added to basket

Amberfrappé

Opskrift

Amberfrappé

Dessert - eller blot en hyggelig sensommerdrik - til 4 personer

 

 

Ingredienser

2 dl piskefløde
8 store spsk. Summerbird Amber-coconut is
2 dl sødmælk
2 dl kraftig kaffe, afkølet
4 isterninger
50 g Amber-chokolade
En håndfuld ristede hasselnødder, hakket fint

Fremgangsmåde

Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.

Servering

Afkøl 4 glas i fryseren. Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.

Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.