Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Amberfrappé

 


 

 

Af Thomas Herman

 

Sommerens lange, varme stunder bliver skiftet ud med de første tegn på efterår, kortere dage og høsten - det er Amber-sæson.

Karamelliseret hvid chokolade i kompagniskab med kaffe, kokos og sprøde hasselnødder.

Med denne friske, cremet sensommerdrik hylder vi ikke kun vores prisvindende Amber-chokolade,
men også dens perfekte medspiller – Piemonte-hasselnødden.

 

INGREDIENSER
(4 pers)


2 dl piskefløde

8 spsk. Summerbird Amber-coconut is

2 dl sødmælk

2 dl kraftig kaffe, afkølet

4 isterninger

50 g Amber-chokolade

En håndfuld ristede hasselnødder

Sådan gør du


01 

  1. Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
  2. Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.



02

  1. Afkøl 4 glas i fryseren.
  2. Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
  3. Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.

 

OBS. Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.





Video