Product added to basket

Bagt creme med ribs og kørvel

Opskrift

Bagt creme med ribs og kørvel

Til denne skønne dessert skal du bruge en af sommerens klassikere - friske røde ribs. De anvendes sammen med en velsmagende bagt creme lavet på Summerbirds egen økologiske hvide chokolade. 

Ingredienser
65 g sødmælk
165 g fløde
50 g sukker
75 g hakket, økologisk hvid chokolade fra Summerbird
75 g æggeblommer
1 bakke ribs
1 bundt kørvel
Lidt ahornsirup

Fremgangsmåde
Lun mælk, fløde og sukker og hæld over den hvide chokolade. Rør indtil chokoladen er smeltet.
Pisk den lune chokolademælk i æggeblommerne, sigt massen og fyld den i små stålringe. Cremen bages i en forvarmet ovn ved 110 grader i ca. 40 minutter eller til cremen begynder at sætte sig.
Køl cremen ned og karamellisér eventuelt overfladen med en brænder og lidt florsukker drysset over cremen.

Servering
Anrettes med friske ribs, vendt i lidt ahornsirup og frisk kørvel.

Køb hvid chokolade her