Product added to basket

Bagt creme med ribs og kørvel

Til 4 personer

 


 

 Af Mikael Grønlykke

Ingredienser

65 g sødmælk

165 g fløde

50 g sukker

75 g hakket, økologisk hvid chokolade fra Summerbird

75 g æggeblommer

1 bakke ribs

1 bundt kørvel

Lidt ahornsirup

Sådan gør du

 

01

1. Lun mælk, fløde og sukker og hæld over den hvide chokolade.

2. Rør indtil chokoladen er smeltet.

3. Pisk den lune chokolademælk i æggeblommerne, sigt massen og fyld den i små stålringe.

4. Cremen bages i en forvarmet ovn ved 110 grader i ca. 40 minutter eller til cremen begynder at sætte sig.

5. Køl cremen ned og karamellisér eventuelt overfladen med en brænder og lidt florsukker drysset over cremen.

 

 

02

Servering

Anrettes med friske ribs, vendt i lidt ahornsirup og frisk kørvel.