Product added to basket

Brombærtrøffel

opskrift

Brombærtrøffel

Anvend sommerens bær til at skabe en velsmagende dessert. Denne opskrift forfiner de solmodne brombær med smagen af fløde, mørk chokolade og citronskal.

En dessert der imponerer og som vil fremstå flot på bordet. 

Ingredienser
100 g hakket brombær & 20 g sukker
180 g mørk chokolade & 40 g fløde
10 g glukose & 10 g smør
Lidt mørk chokolade til overtræk & lidt citronskal
I en gryde lunes brombær og sukker, i en anden lunes fløde og glukose.

Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over vandbad og hæld den lune fløde langsomt over.
Derefter hældes brombærpuréen langsomt over, afslut med det kolde smør og citronskal.
Lad stå natten over og rul i ønsket størrelse, dyp i mørk chokolade og vend i tørret brombær.