Product added to basket

Chokoladesandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær

opskrift

Chokoladesandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær

Næsten alle kan lide chokoladekage og har deres favorit. Prøv Summerbirds chokoladesandkage, der med sin fyldige smag udgør en af vores absolutte favoritter. 
Server evt. med en skive af Summerbirds økologiske vaniljeis, der kan købes i vores Chocolaterier.

Ingredienser
200 g smør
100 g brun farin
100 g sukker
4 store æg
200 g hvedemel
25 g bagepulver
20 g kakao
50 g hasselnødder
100 g friske kirsebær, udstenede
75 g Summerbird rånougat, skåret i grove tern

Fremgangsmåde
Pisk smør, brun farin og sukker luftigt og hvidt.
Kom et æg i ad gangen og stil så blandingen til side.
Bland mel, bagepulver og kakao sammen. Tilsæt hasselnødder, kirsebær og nougat.
De to masser vendes forsigtigt sammen og kommes i en smurt form.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.