Product added to basket

Chokoladesandkage

Opskrift

Chokoladesandkage

Denne opskrift på chokoladesandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær er en populær dessert og prikken over i'et efter en god middag. Kombinationen af hasselnødder, nougat og kirsebær giver kagen en god intensitet. Kan evt. serveres med god økologisk vaniljeis.

Du skal bruge...

200 g smør
100 g brun farin
100 g sukker
4 store æg
200 g hvedemel
25 g bagepulver
20 g kakao
50 g hasselnødder
100 g friske kirsebær, udstenede
75 g Summerbird rånougat, skåret i grove tern.

Sådan gør du...

Pisk smør, brun farin og sukker luftigt og hvidt.
Kom et æg i ad gangen og stil så blandingen til side.
Bland mel, bagepulver og kakao sammen. Tilsæt hasselnødder, kirsebær og nougat.
De to masser vendes forsigtigt sammen og kommes i en smurt form.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Antal 8-10 pers. 

Køb økologisk nougat