Chokolade i kurven
Indtast din e-mail så vi kan sende en engangskode, som du kan logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din kode hvis du ønsker det. Engangskoden er gyldig i 15 min.
Vi har sendt en e-mail med en engangskode
Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Summerbird via elektronisk post (herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.
Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Summerbirds persondatapolitik, herunder særligt at min adfærd på Summerbirds hjemmeside benyttes til at individualisere indholdet af nyhedsbreve til mig.
Information om behandling af persondata
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit fornavn for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.
Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Summerbird via elektronisk post (herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.
Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Summerbirds persondatapolitik, herunder særligt at min adfærd på Summerbirds hjemmeside benyttes til at individualisere indholdet af nyhedsbreve til mig.
Information om behandling af persondata
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit fornavn for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.
Opskrift
Denne opskrift på chokoladesandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær er en populær dessert og prikken over i'et efter en god middag. Kombinationen af hasselnødder, nougat og kirsebær giver kagen en god intensitet. Kan evt. serveres med god økologisk vaniljeis.
200 g smør
100 g brun farin
100 g sukker
4 store æg
200 g hvedemel
25 g bagepulver
20 g kakao
50 g hasselnødder
100 g friske kirsebær, udstenede
75 g Summerbird rånougat, skåret i grove tern.
Sådan gør du...
Pisk smør, brun farin og sukker luftigt og hvidt.
Kom et æg i ad gangen og stil så blandingen til side.
Bland mel, bagepulver og kakao sammen. Tilsæt hasselnødder, kirsebær og nougat.
De to masser vendes forsigtigt sammen og kommes i en smurt form.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Antal 8-10 pers.
Køb økologisk nougat