Product added to basket

Gianduja trøffel

Opskrift

Gianduja trøffel

En velsmagende konfekt med økologisk nougat og mælke chokolade fra Summerbird. 

Ingredienser
200 g Summerbird mælkechokolade, MILK 49%
150 g Summerbird nougat
100 g ristede hasselnødder
50 g tranebær
1 lille drys salt

Fremgangsmåde
1. Skær mælkechokolade og nougat i mindre stykker, kom det i en passende skål, og smelt langsomt over vandbad - helst uden at skålen rører bunden af gryden. Rør undervejs.
2. Hak imens de ristede hasselnødder groft.
3. Tag skålen af varmen, når nougat og chokolade er smeltet sammen.
4. Kom de hakkede hasselnødder, tranebær og et drys salt i massen, og rør det grundigt sammen.
5. På køl: Kom massen i en passende lufttæt beholder, og stil den på køl i 4 timer.
6. Vend den hærdede masse ud på et skærebræt, temperer en smule og skær i de ønskede stykker. Opbevar konfekten på køl.