Product added to basket

Hvid chokolade panna cotta

Opskrift

Hvid chokolade panna cotta

En dessert hvor Summerbirds friske hvide chokolade virkelig kommer til sin ret. Velsmagende og dekorativ.  

Dessert til 6 personer

Ingredienser
Hvid chokolade Panna Cotta
150 g hvid Summerbird chokolade, WHITE
2,5 dl piskefløde
3 dl sødmælk
30 g rørsukker
1 stang vanilje
3 1/2 blade husblas
1 økologisk citron, skallen herfra

Fremgangsmåde
1. Hak chokoladen meget fint og stil til side.
2 . Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og knus kornene ud i en smule af sukkeret, således kornene bliver løsnet fra hinanden.
3. Varm fløde, mælk, sukker, vaniljesukker og vaniljestang op, til lige under kogepunktet og træk fra varmen.
4. Læg husblas i blød i koldt vand.
5. Fjern vaniljestangen fra den varme væske og tilsæt lidt efter lidt, den hakkede hvide chokolade under omrøring med et piskeris indtil det er smeltet. Tilsæt tilslut den revne citronskal.
6. Pres vandet fra husblassen og rør den ud i væsken.
7. Fordel blandingen i 6 skåle og sæt på køl. Lad Panna Cottaen sætte sig i min. 6 timer.