Product added to basket

opskrift

Karameller af hvid chokolade, citron & lakrids

Karameller af hvid chokolade, citron & lakrids

Konfekt

 

Ingredienser

200 g hvid Summerbird chokolade, WHITE

200 g glukose

1 økologisk citron, revet skal

1 knsp. groft salt

1 tsk. lakridspulver, eller mere efter smag og behag

 

Fremgangsmåde

1. Hak den hvide chokolade fint, og stil til side.

2. Lun glukosen i en gryde med fintrevet citronskal samt salt. 3. Drys lakridspulver i den lune glukose lidt efter lidt under kraftig omrøring med et piskeris. Pisk igennem, således at lakridsen ikke klumper i glukosen. 4. Lun glukosen igen, og rør den hvide chokolade i lidt efter lidt med en dejskraber til en homogen masse.

3. På køl: Kom massen i en passende form, foret med bagepapir. Sæt på køl, og lad hærde i 6 timer - gerne natten over. 6. Vend massen ud på et skærebræt, og skær den i passende stykker. Server.

 

Tip Hvis man har lyst til en endnu kraftigere lakridskaramel, kan man vende karamel-ternene i lakridspulver.