Product added to basket

Seriøs kransekage

Med økologisk marcipan

Seriøs kransekage

500 G SUMMERBIRD MARCIPAN
150 G FLORMELIS
50 G ÆGGEHVIDE
50 G SØD SYLTET INGEFÆR, FINTHAKKET
FLORMELIS TIL DRYS

Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis. 
Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
Afslutningsvis tilsættes den syltede ingefær i tern og 
massen røres grundigt igennem.

Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.

Kom bagepapir på en bageplade. Sprøjt kransekagen ud i 5 cm. lange stykker.
Drys nu flormelis over kransekagen igennem en fin sigte. Giv kransekagen små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk.

Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er let gyldne.

Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Køb Summerbird marcipan