Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Seriøs kransekage

 


 

 

Ingredienser

500 g Summerbird marcipan

150 g Flormelis

50 g Æggehvide

50 g Sød syltet ingefær, finthakket

Flormelis til drys

Sådan gør du

 

01

  1. Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis. 
  2. Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
  3. Afslutningsvis tilsættes den syltede ingefær i tern og massen røres grundigt igennem. 
  4. Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.
  5. Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 5 cm. lange stykker. 
  6. Drys nu flormelis over kransekagen igennem en fin sigte. Giv kransekagen små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk. 
  7. Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er let gyldne. 
  8. Opbevar dem i en lufttæt beholder.