Product added to basket

Seriøs kransekage

 


 

 

Ingredienser

500 g Summerbird marcipan

150 g Flormelis

50 g Æggehvide

50 g Sød syltet ingefær, finthakket

Flormelis til drys

Sådan gør du

 

01

1. Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis. 

2. Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.

3. Afslutningsvis tilsættes den syltede ingefær i tern og massen røres grundigt igennem. 

4. Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.

5. Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 5 cm. lange stykker. 

6. Drys nu flormelis over kransekagen igennem en fin sigte. Giv kransekagen små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk. 

7. Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er let gyldne. 

8. Opbevar dem i en lufttæt beholder.