Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Lakridstrøfler

 


 

 

Ingredienser

300 g summerbird Liquorice chokolade

1 dl piskefløde

1 tsk honning

25 g smør

Et lille drys salt

Reven skal af 1 økologisk citron

60 g  Summerbird White chokolade

Lakridspulver 

Sådan gør du 

 

01

  1. Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citron skal.
  2. Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.
  3. Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen.
  4. Kom herefter trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den hærde på køl 6 timer.
  5. Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.
  6. Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.
  7. Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade og rul dem i lakridspulver.
  8. Opbevar trøflerne på køl.

 

OBS. Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.