Product added to basket

Lakridstrøfler

Lakrids i det søde køkken

Lakridstrøfler

December er konfekttid. Juletraditionerne banker på døren og der skal hygges med julekonfekt i køkkenet. Vores inspiration til julehygge kunne være vores uimodståelige lakridstrøfler. 

300 G SUMMERBIRD, LAKRIDS CHOKOLADE 36%
1 DL PISKEFLØDE
1 TSK. HONNING
25 G SMØR
ET LILLE DRYS SALT
REVEN SKAL AF 1 ØKOLOGISK CITRON
60 G HVID SUMMERBIRD CHOKOLADE, 36 %
LAKRIDSPULVER

Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citron skal.
Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.
Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen. Kom herefter trøffelmassen i en
lufttæt beholder og lad den hærde på køl 6 timer.
Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.
Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.
Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade
og rul dem i lakridspulver. Opbevar trøflerne på køl.

Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.