Product added to basket

Lakridstrøfler

 


 

 

Ingredienser

300 g summerbird, lakrids chokolade 36%

1 dl piskefløde

1 tsk honning

25 g smør

Et lille drys salt

Reven skal af 1 økologisk citron

60 g hvid summerbird chokolade, 36%

Lakridspulver 

Sådan gør du 

 

01

1. Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citron skal.

2. Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.

3. Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen.

4. Kom herefter trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den hærde på køl 6 timer.

5. Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.

6. Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.

7. Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade og rul dem i lakridspulver.

8. Opbevar trøflerne på køl.

OBS. Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.