Product added to basket

Gode, enkle og uden sukker

Opskrifter uden sukker

Gode, enkle og uden sukker

Parfaitis med nøddepasta

4 pasteuriserede æggeblommer
30 g. agave sirup
1/4 ltr. piskefløde
3 spsk. hasselnødde pasta
salvie
Hakkede pistacier

Agave og æggeblommer piskes hvide. Piskefløde piskes til flødeskum, heri
vendes æggeblandingen og lidt hakket salvie. Hældes i form.
Herefter hældes 3 spsk. hasselnøddepasta henover og marmoreres (vendes) forsigtigt
ind i ismassen.
Fryses 3-5 timer.

Kan pyntes med hakkede ristede nødder eller pistacier før servering.

*

Verdens sundeste "chokolademad" 

Ristet rugbrød dryppes med agave sirup og herefter hasselnøddepasta.
Sundt - fantastisk.

 

Læs mere om vores økologisk hasselnøddepasta