Product added to basket

Rabarbertrøffel

 


 

Af Mikael Grønlykke

 

 

Ingredienser

50 g rabarbersaft (juicemaskine) & 25 g sukker

170 g mørk chokolade (Summerbird Guayas 71%)

40 g fløde & 7 g glukose

10 g smør

5 g mynteblade hakket fint

Lidt mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du

 

01

1. I en gryde lunes saft og sukker og i en gryde anden lunes fløde og glukose.

2. Smelt chokoladen over vandbad og hæld den lune fløde langsomt over.

3. Derefter tilsættes saften, rør til massen er ensartet og homogen. 

4. Afslut med det kolde smør og finthakket mynte. 

5. Lad stå natten over og rul i den ønskede størrelse

6. Dyp trøfflerne i mørk chokolade og vend i frysetørrede jordbær.