Product added to basket

Rabarbertrøffel

Med mørk chokolade og vild mynte

Rabarbertrøffel

Rabarber er lig med forår. Den røde farve lyser op i køkkenet og den friske smag er en kærkommen ven i madlavningen. Mikael Grønlykkes opskrift på rabarbertrøffel er en populær forårs dessert. Frisk, sød, med god mørk chokolade og mynte. 

Ingredienser
50 g rabarbersaft (juicemaskine) & 25 g sukker
170 g mørk chokolade (Summerbird Peru 71%)
40 g fløde & 7 g glukose
10 g smør
5 g mynteblade hakket fint
Lidt mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde
I en gryde lunes saft og sukker og i en gryde anden lunes fløde og glukose.
Smelt chokoladen over vandbad og hæld den lune fløde langsomt over.
Derefter tilsættes saften, rør til massen er ensartet og homogen.
Afslut med det kolde smør og finthakket mynte.
Lad stå natten over og rul i den ønskede størrelse
Dyp trøfflerne i mørk chokolade og vend i frysetørrede jordbær.

Bestil mørk chokolade Peru 71%