Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

 

Varm Amber chokolade med kaffe, kanel & vanilje

  


 

 Af Thomas Herman

Ingredienser

1/2 stang vanilje

20 g smør

2 kanelstænger

1 l sødmælk

275 g Summerbird Amber chokolade, groft hakket

2 dl. kraftig kaffe

Andet

Lidt flødeskum

Sådan gør du


01 

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  2. Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
  3. Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
  4. Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
  5. Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
  6. Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
  7. Dekorer med flødeskum.

 

OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.