Product added to basket

 

Varm Amber chokolade med kaffe, kanel & vanilje

  


 

 Af Thomas Herman

Ingredienser

1/2 stang vanilje

20 g smør

2 kanelstænger

1 l sødmælk

275 g Summerbird Amber chokolade, groft hakket

2 dl. kraftig kaffe

Andet

Lidt flødeskum

Sådan gør du


01 

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  2. Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
  3. Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
  4. Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
  5. Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
  6. Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
  7. Dekorer med flødeskum.

 

OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.