Product added to basket

VARM CHOKOLADE

hygge i vinterstuen

VARM CHOKOLADE

Til 2 personer

1/2 stang vanilje
1 tsk smør
1 tsk kakaopulver
4 cm kanelstang
1 lille stump chili
1/2 liter sødmælk
2 tsk rørsukker
60 g Summerbird Peru 71%
Lidt fløde til flødeskum


Flæk vanillestangen på langs og skrab kornene ud. Kom smørret i en tykbundet gryde og lad det bruse op. Sauter vanillekorn, vanillestang, kakaopulver, kanelstang og chili heri et kort øjeblik. Tilsæt nu mælk, hakket chokolade og rørsukker i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunktet under omrøring til chokoladen er smeltet. Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderier yderligere 5 minutter. Sigt herefter chokoladen over i en ren gryde, varm yderligere op og serverer den straks. Dekorer med flødeskum.