Product added to basket

Se udvalget af påskechokolade

Påskeæg og specialiteter

Se udvalget af påskechokolade

Vores påskesortiment er desværre ikke tilgængeligt på webshoppen længere. Du kan stadig finde det i vores chocolaterier og hos vores forhandlere.

 

Påsken er en højtid hvor familie og venner samles om god mad, påskegaver og hyggelige traditioner. I år 2018 kan Summerbird præsentere økologisk påskechokolade såsom påskeæg, der kombinerer det traditionelle og klassiske med det moderne.

Gå på opdagelse i vores påskechokolade, nyd de smukke gaveæsker og chokoladespecialiteter. Påskechokolade fra Summerbird er gastronomi og enestående i sit udtryk og sin æstetik. 

Vores traditionelle sølv påskeæg er i år inspireret af den smukke bark, der omslutter kongeegen i Jægerspris nordskov. Sølv påskeægget er dekorativt og et påskeæg, der kan hentes frem år efter år. Påskeægget gemmer på små chokoladeoverraskelser, i form af økologiske påskeæg med Amber, lakrids og mint - som kan anvendes som dessert.

I år kan du finde vores økologiske chokolade påskeæg i smukke gaveæsker. Gaveæskerne findes i forskellige størrelser og udgør en uimodståelig værtindegave, firmagaver eller påskeoverraskelse. Påskeægene hylder både de klassiske smage og den moderne gastronomi. Vi har ganske enkelt brugt naturen, råvaren og det klassiske håndværk som vores inspirations kilde og skabt et univers hvor alle sanser og indtryk bliver sat i spil.

Inspirationen til vores porcelæns påskeæg er fundet i det smukke og organiske vagtelæg. Porcelæns påskeægget er i år fyldt med en variation over vores raffinerede og harmoniske chokolade vagtelæg. En kærlighedserklæring til naturen og den gode råvare. 

Læs mindre
Ingen produkter blev fundet