Product added to basket

Påske specialiteter

Økologisk påskechokolade

Påske specialiteter

Vores påskechokolade er en hyldest til naturen. Vores økologiske spanske mandler med passion og Amber chokoade eller med mint og rabarber, er enestående friske i smagen og et populært supplement til det traditionelle påskeæg. 

Vi byder foråret velkommen med vores chokoladebar Spring Season, der består af mørk chokolade Peru 71%, ristede spanske mandler og pistacie samt rabarber. Naturligvis økologisk. 

Alle vores råvarer er økologiske. Vores mandler er nøje udvalgt fra de førende økologiske producenter i Spanien. Vores mørke chokolade Peru 71% har en rig og frugtig smag med noter af solmodne hindbær. Chokoladebaren er toppet med sprøde letristede mandler og pistacie og rabarber der giver en legende friskhed til den mørke chokolade.

Læs mindre
icon

Tilmeld dig vores kundeklub

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice på telf.: 63 71 02 04. Åbningstider: Man.-tors. 08-16. Fre. 08-15. 

Skriv til os på: salg@summerbird.dk.