Product added to basket

Konkurrencebetingelser påskekonkurrence

Konkurrencebetingelser påskekonkurrence

Konkurrenceregler
Officielle regler for Summerbirds Spring Collection-konkurrence – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. Arrangør
Summerbird Organic
Mandel alleen 6
5610 Assens
Danmark

2. Hvem må deltage?
For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook eller andre.

3. Hvordan deltager du?
Du deltager i konkurrencen ved at købe Summerbird Spring Collection gaveæske. I to af gaveæskerne er en vinderkupon gemt. Det ses på kuponerne hvordan du indløser præmien. Alle Summerbird Organic Spring Collection gaveæsker er med i lodtrækningen.

4. Vindere
Vinderne er de heldige, der får æskerne med vinderkupon indeni. Det er vindernes ansvar at få indløst præmien. Summerbird Organic forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på Summerbird Organics Facebook-side og Instagram-profil. Vi offentliggør vinderne ved udgangen af påsken eller når vinderne har taget kontakt. Vinderne har indtil 1. maj 2020 til at kontakte os. Der er to vindere og chancen er 2 ud af 2550.

5. Præmie
Ophold på Falsled Kro for to personer.

6. Håndtering af personoplysninger
Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

7. Ansvar og rettigheder
Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:

● Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Facebook.
● Sumerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.


Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.