Product added to basket

Påskeæg og specialiteter

Påskeæg og specialiteter

Påsken er en højtid hvor familie og venner samles om god mad, påskegaver og hyggelige traditioner. I år 2020 kan Summerbird præsentere økologisk påskechokolade såsom påskeæg, der kombinerer det traditionelle og klassiske med det moderne.

Gå på opdagelse i vores påskechokolade, nyd de smukke gaveæsker og chokoladespecialiteter. Påskechokolade fra Summerbird er gastronomi og enestående i sit udtryk og sin æstetik.

Årets påskeæg

Påskegaveæsker

Påskespecialiteter

Løse påskeæg

Summerbird påske

Chokoladepåskeæg

Påskechokolade er oftest noget, man forærer i gave til påske, og måske er det lige præcis derfor, du er landet her på vores side. Vi synes dog også man bør forkæle sig selv med lidt påskechokolade. Du finder rigtig mange lækre og velsmagende bud på påskeæg af og med chokolade hos os. Vi har eksisteret siden 1986, og hele eventyret begyndte med vores ikoniske sommerfugle med mørk chokolade og marcipan. Det var nemlig efterspørgslen på noget helt andet, der fik os til at fremstille den bedste marcipan og bedste chokolade, da udbuddet på markedet simpelthen ikke var af god nok kvalitet. Derfra tog det fart. Vi fandt den lækreste chokolade i Sydfrankrig efter lang tids søgen. Chokoladen komplimenterede vores marcipan perfekt, og pludselig var Summerbird skabt. Sidenhen er der sket meget. Vi laver i dag selv vores egen chokolade helt fra bunden, hvor vi finder konstant er på jagt efter de bedste bønner og at udvikle vore teknikker i risteriet og produktionen, så vi altid garanterer den bedste smag og højeste kvalitet af vores økologiske chokolade.
Vi er derfor også eksperter i at lave påskeæg af chokolade. Den håndlavede kvalitetschokolade af økologiske råvarer findes ikke magen til på markedet, og derfor kan du forvente eksklusive smagsoplevelser fra os.

 

Chokolade til at fejre påsken

Ligesom med julen, så er påsken også en oprindeligt af religiøse årsager, men det vigtigste i dag er at samles med familie og venner, og vise hvor meget vi værdsætter hinanden. Vi nyder god mad og har efterhånden mange traditioner forbundet med højtiden – påskeægsjagt, gækkebrev, middage, påskeæg, påskehare og påskekyllinger er alle blevet en del af denne højtid og det er dejligt vi bruger tiden på at glæde dem vi holder af. Påsken falder forskelligt hvert år, men kan tidligst være 22. marts og senest 25. april og derfor er det vigtigt at chokoladen planlægges hvert år, så den er frisk til højtiden.

Vælg imellem flere varianter af påskeæg af og med chokolade

Måske har du modtaget et gækkebrev, men ikke haft succes med at gætte, hvem modtageren er. Eller det kan være, du bare føler for at overraske og glæde en, du holder af. Driver du en virksomhed med en stak medarbejdere, der kunne bruge et lille klap på skulderen, så overvej at købe noget chokolade, der viser, hvor meget du værdsætter dem. Der er altid en god grund til at give chokolade, og påsken er blot endnu en oplagt anledning. 
Hos Summerbird kan du finde påskeæg af chokolade i alle dets afskygninger. Du kan vælge imellem flere forskellige æsker, der indeholder chokolade og påskeæg for enhver smag. Vi har både æsker med én slags chokolade, men også blandede æsker, hvor modtageren får lov til at smage lidt af hvert. Alt vores chokolade er fremstillet med ikke kun smag og kvalitet for øje, men også æstetik. 
Kender du modtageren godt nok til at vide, det ikke nødvendigvis kun er chokolade, der er et hit, så kan du også finde andre specialiteter her på siden. Et populært valg er fx altid vores mandler med forskellig smag. Dem laver vi i mange forskellige smagsnuancer, så der både er noget for dem, der foretrækker lakrids, kaffe, nougat, frugtsmag eller andet.

Shop chokolade hos Summerbird

Ligger der ikke nogen Summerbird-butik, som hos os hedder et Chocolaterie, eller en Summerbird-forhsndler, i nærheden af dig, kan du heldigvis købe alt det chokolade, du drømmer om, lige her på siden. Overrask din bedre halvdel med påskeæg af chokolade, eller bestil noget hjem til dig selv. Alt vores chokolade egner sig i høj grad også til servering, når du har gæster – og det er noget, gæsterne uden tvivl vil sætte pris på. Bestiller du chokolade her fra siden i dag, kan du se frem til at modtage det i løbet af 1-2 hverdage. Vi tilbyder samtidig fri fragt, når du handler for mere end 199 kr., og dermed bliver det ikke meget nemmere at få den lækreste og mest smagfulde chokolade leveret hjem til dig.