Product added to basket

Sølv og porcelæns påskeæg

Danmarks smukkeste påskeæg

Sølv og porcelæns påskeæg

Vores sølv- og porcelæns påskeæg er populære påskegaver og indeholder alle økologiske påskeæg og giver dig en smagsoplevelse, hvor du blandt andet nyder mørk chokolade, karamellakrids, Amber-chokolade og hvid chokolade.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et smukt påskeæg.

 

 

Årets påskeæg

Vores traditionsrige sølvæg har i flere år draget inspiration fra den russiske hofjuveler Carl Fabergé og hans mest berømte værker – de ikoniske Fabergé-påskeæg.

I år, som vores 17. design, lader vi os igen influere af Carl Fabergés guldsmedekunst, men også af en mindst ligeså verdensberømt kunstner – nemlig danske Axel Salto og hans naturinspirerede stentøjsværker.

Årets sølvæg henleder tankerne mod Saltos organiske former og Fabergés ornamentale æg, og fås i tre størrelser.

Sølv- og porcelænspåskeæg til en, der fortjener det

Til kæresten, til en ven, som firmagave eller til dig selv. Uanset hvem, du belønner med et chokoladepåskeæg, kan personen nyde godt af en eksklusiv oplevelse i både smag og udtryk. Summerbirds sølv- og porcelænspåskeæg er den perfekte kombination af godt håndværk, æstetik og god smag for alle, der elsker mørk chokolade, karamellakrids, Amber-chokolade, hvid chokolade eller chokolade med smag af mint.

Forkæl dig selv eller en du holder af med økologiske og smukke påskeæg fra Summerbird.

Et smukt påskeæg skal også have god smag. Hos Summerbird vægter vi kvalitet, gode råvarer og smagsoplevelser højt. Derfor er vores påskeæg økologiske og fremstillet af kun de bedste råvarer.
I vores 2020 sortiment kan du blandt andet nyde mørk chokolade, lakridskaramel, hasselnøddepraliné og mynteganache. Alt sammen i vores traditionsrige sølvæg, der fås i tre størrelser.

Du kan skabe glæde med blandt andet vores miniature sølvæg med to smagsvarianter. Er du til lakridskaramel og hvid chokolade eller hasselnøddepraliné og Amber-chokolade, er dette miniature æg perfekt til veninden eller som værtindegave eller værtsgave.

Er du til et lidt større æg, er vores classic sølvæg, med sinde 18 små økologiske påskeæg, et oplagt valg. Her oplever du en ekstra smagsvariant i form af mynteganache og mørk chokolade.
Endelig kan du glæde dig over vores store sølvæg fyldt med små påskeæg. Her får du hele 500 g og fire forskellige smagsvarianter.

Med inspiration fra det smukke vagtelæg kan du også vælge vores porcelæns æg. Her er vi inspireret af naturens skønhed. I påskeægget medfølger 200 g chokoladeæg. En klassisk kombination af marcipan og nougat overtrukket med mørk chokolade. Når du bestiller eller sender et påskeæg, medfølger muligheden for at vedlægge et kort med en personlig hilsen. På den måde er vores chokoladepåskeæg også oplagt som firmagave, til manden, til kæresten eller en anden, der fortjener det.