Product added to basket

Gaveæsker og påskeæg

Gaveæsker og påskeæg

Påskeæg skaber glæde og hvad er bedre end at overraske med en smuk gaveæske fyldt med flotte, velsmagende påskeæg.

Summerbirds chokolade påskeæg er en blanding mellem det klassiske traditionelle og den moderne gastronomi. Vi har ganske enkelt brugt naturen, råvaren og det klassiske håndværk som vores inspirationskilde og skabt et univers hvor alle sanser og indtryk bliver sat i spil.

Send gaveæske med økologiske påskeæg og vedlæg et kort med en personlig hilsen.

Gaveæsker og påskeæg 

Hos Summerbird har vi den perfekte gave til værten eller værtinden. Vi laver et specielt påskesortiment der består af sæsonens bedste råvarer og flot indpakket. En smuk gaveæske eller at lave en eksklusiv gavekurv fyldt med velsmagende og økologiske påskeæg er den oplagte gave til påskens fester.

Hos Summerbird har vi gaveæsker og gavekurve, som kan personliggøres, så de både er oplagte at give dine medarbejdere, venner og din familie. En blanding mellem det klassiske og den moderne gastronomi, hvor vi altid er på jagt efter det ultimative.

Du kan sende din gaveæske med økologiske påskeæg eller andet og vedlæg en personlig hilsen til modtageren.

Påskegave og påskekurv med omtanke

Hos Summerbird har vi mange forskellige påskeæg – de er både farverige og rige på smag. Det er vigtigt for os at bruge de bedste råvarer i vores produkter og vores økologiske chokolader med naturlige smage og naturlige farver.

Blandede specialiteter i påskegaven og påskekurven

Vil du forkæle en, der fortjener det, kan du blandt andet sprede glæde med vores smukke påskegaveæske Spring Favorites. Gaven med alle vores påskeæg. Her er der tale om 18 stykker chokolade med ni forskellige smagsvarianter. Gaveæsken indeholder eksempelvis mørk chokolade med hindbær og marcipan, og hvid chokolade med lakridskaramel og marcipan.

Er du mere til en blandet påskekurv, er der rig mulighed for at blande vores påskesortiment eller man kan prøve vores Spring Giftbag. Mandler, der er overtrukket med karamel og Amber-chokolade, vores prisvindende chokoladebar i en Spring Edition og en gaveæske med ni klassiske påskeæg.