The Gift

The Gift er som alle andre gaver en kærlighedserklæring! Men nu smager gaven af andet end chokolade. Nu smager den også af eventyr, der efterlader en blomstrende erindring om en særlig dag eller en kær person.

Like a box of Fairytale

Eksklusiv og eventyrlig gaveæske fyldt med chokolade og håndklippede papirsblomster.

Pris fra 548 kr.

Sommerfugleeffekt

De har det tilfælles, at de elsker sommerfugle. Hvor den ene støber dem i chokolade, klipper den anden dem i papir. Nu forener de deres passion for sammen at skabe den ultimative gave. 

The Gift er et samarbejde mellem Summerbird Organic og kunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen, der nu gør det muligt at bestille chokolade sammen med kunstneriske blomster i knitrende papir.

Papier Poesi

Idéen til motiverne fik Marianne Eriksen Scott-Hansen under ét af sine mange ophold på Summerbird Organics fynske herregård, Østrupgård. En herregård fra middelalderen, der er kendt for Karen Brahes imponerende bogsamling. En samling, der inspirerede Marianne Eriksen Scott-Hansen til at forandre bibliotekets todimensionelle bøger til tredimensionelle blomster klippet og tænkt som klassiske papirklip og poetiske gækkebreve.

Blomster vokser ud af historien

I dialogen mellem Summerbirds Organics hvide univers og Marianne Eriksen Scott-Hansens farvestrålende, opstod en mat palet af hvide, grå og rosa nuancer, der reflekterer og tager farve af hinanden. Med det resultat, at frem vokser en flora med både gule, grønne og violette kronblade og stængler.

Kollektionen består af fem forskellige motiver af både runde og stjerneformede blomsterhoveder med stængler og blade, der gengiver historien om Summerbird Organics ikoniske sommerfugle og hjerter i chokolade.