Product added to basket

Amber småkager

Bag med Summerbirdklubben

Amber småkager

Småkager rimer på mørke blæsende eftermiddage, stearinlys og hygge. Summerbird har lavet en opskrift på unik småkage, der indeholder vores prisvindende Amber chokolade og julens krydderier.


250 G BLØDT SMØR
125 G BRUN FARIN
125 G SIRUP
1 TSK. STØDT NELLIKE
1 TSK. STØDT KARDEMOMME
1 TSK. STØDT KANEL
¼ TSK. SALT
2 SAMMENPISKET ÆG
300 G MEL
1 TSK. NATRON
100 G MANDLER, HAKKEDE
150 G SUMMERBIRD CHOKOLADE, AMBER 36%, HAKKET
¼ TSK. SALT

Rør smør, brun farin, sirup, nellike, kardemomme, kanel og salt, let og luftigt. Tilsæt herefter
æggene, lidt ad gangen. Rør herefter dejen grundigt igennem. Bland mel og natron og rør dette ind i det luftige smør.
Tilsæt de hakkede mandler og chokoladen og rør det grundigt ind i dejen. Sæt dejen på køl et par timer eller til den har sat sig. Kom bagepapir på en bageplade, rul nu små
kugler af dejen på ca. 10 - 15 g. Giv hver kugle et jævnt tryk, således de bliver til ca. ½ cm høje
runde oblater. Sørg for at der er mellemrum, da dejen flyder en smule ud.
Bag kagerne i en forvarmet ovn på 160° C. uden varmluft ca. 12 - 14 min eller til de er gyldne. Lad dem afkøle let på bagepladen, løft dem herefter over på en rist og afkøl dem færdig. Opbevares tørt i en lufttæt beholder.

Tilmeld dig vores kundeklub

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice på telf.: 63 71 02 04. Åbningstider: Man.-tors. 08-16. Fre. 08-15. 

Skriv til os på: salg@summerbird.dk.