Product added to basket

Specialiteter og råvarer

Ren økologi

Specialiteter og råvarer

Når du køber dine råvarer hos Summerbird, har du garanti for at de er økologiske og særligt udvalgt af kok, konditor og indehaver af Summerbird, Mikael Grønlykke. Mikael er kompromisløs og lidenskabelig i sin tilgang til fødevarer, og deler med stor glæde idéer og holdninger til ordentlighed. Det kan smages.

 

Du har mulighed for at købe vores marcipan, chokolade- og nougatbarer i 200 gr. og så er det bare at gå i gang med at lege, lade fantasien udfolde sig og raffinere din egen dessert.

Du kan også købe let ristede økologiske spanske mandler, der med det høje indhold af mandelolie, vitaminer og mineraler er særdeles gode i hjemmelavede energibarer og i salater.

Vores økologiske marcipan er lavet af spanske mandler og en smule sukker. Marcipanen kan nydes som den er og er også helt perfekt i bagværk.

Som noget nyt kan du købe økologisk hasselnøddepasta fra Sicilien. En enestående ingrediens i hjemmelavede salater, kødretter og kager.

Du kan også købe letristede økologiske spanske mandler, der med sit høje indhold af mandelolie, vitaminer og mineraler er særdeles gode i hjemmelavede energibar og i salater. 

Summerbird udvikler hele tiden råvaresortimentet - altid økologisk naturligvis.

 

Læs mindre