Chokolade i kurven
Indtast din e-mail så vi kan sende en engangskode, som du kan logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din kode hvis du ønsker det. Engangskoden er gyldig i 15 min.
Vi har sendt en e-mail med en engangskode
Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Summerbird via elektronisk post (herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.
Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Summerbirds persondatapolitik, herunder særligt at min adfærd på Summerbirds hjemmeside benyttes til at individualisere indholdet af nyhedsbreve til mig.
Information om behandling af persondata
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit fornavn for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.
Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Summerbird via elektronisk post (herunder e-mail og sociale medier) invitationer, information, nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedr. Summerbirds produkter.
Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Summerbirds persondatapolitik, herunder særligt at min adfærd på Summerbirds hjemmeside benyttes til at individualisere indholdet af nyhedsbreve til mig.
Information om behandling af persondata
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit fornavn for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.
Det hele startede med et oprør
Summerbird blev grundlagt i 1986 af Lene og Sven Grønlykke og deres søn Mikael.
Lene og Sven var gastronomiske pionerer i Danmark. Allerede sidst i 60erne og 70erne var de i fuld gang med iværksætteri, forud for deres tid med ideer og tanker. De skabte fyrtårne, som Falsled Kro, Kong Hans og Løgismose der i dag lyser så stærkt, og som er Mikaels ophav. De inspirerede ham til at uddanne sig som kok og konditor.
Et ønske fra en kunde om en småkage, hvori der skulle bruges marcipan, blev afsættet. Den marcipan der fandtes på markedet var uspiselig. Den var oversød, kemisk og fyldt med alverdens humbug.
Mikael gik i gang, og efter to år endte han op med verdens fineste marcipan. Nu manglede den ultimative chokolade til at komplimentere marcipanen. Den blev fundet i Sydfrankrig og Sommerfuglen Pure Amande var skabt.
Ikke en småkage, men en chokoladeovertrukket marcipan sommerfugl. Summerbird Pure Amande. I 1986 kørte de første marcipan-sommerfugle igennem chokolade overtrækkeren på Hårby mejeri. Historien om sommerfuglen er blot ét eksempel på den kompromisløse produktudvikling, hvor vi kontinuerligt fintuner og jager det endnu bedre Dette er vort DNA, hvad enten det er råvarer, udtryk, eller det enkelte stykke fyldte chokolade.