Product added to basket

Spanske mandler

Ren økologi

Spanske mandler

Spanske mandler betegnes som verdens bedste og fineste mandler. De spanske mandler er også kendt under navnet Marcona eller dronninge mandlen. Hos Summerbird betegner vi også mandlen som Summerbird mandlen, da de afspejler det, at vi kun sælger det bedste til vores kunder, som altid er økologisk og af den højeste kvalitet. 

Udover mandlers bløde og runde smag har de spanske mandler et højt indhold af mandelolie, vitaminer og mineraler. Vores mandler er nøje udvalgt blandt de bedste økologiske producenter. 

Vores økologiske let-ristede mandler er særdeles velegnet i f.eks. salater, bagværk eller hvis du vil lave din egen energibar. Årsagen til dette er, at mandlerne er søde og har en dejlig smag.

Mandler er de seneste år blevet en meget kendt spise grundet dets høje proteinindhold og indhold af sunde fedtstoffer. Det, at mandlerne er sunde og en vigtig del af en varieret kost har gjort mandlerne velegnet som en sund snack. 

Du kan her på siden danne dig et overblik over prisen på de spanske mandler, som vi sjældent kører tilbud på, da det ikke er billige økologiske mandler men økologiske mandler af høj kvalitet. Disse øko Marcona mandler er meget efterspurgte af vores kunder online. Derfor kan det kun anbefales at købe din spanske mandler online, da vi både tilbyder fri fragt og hurtig levering. 

Læs mindre
Køb her